2777
2789
عنوان

کیا تا حالا ب فکر جدایی بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 21 پست
نمیدونم ولا بخدا فقط امیدم ب خداس و تموم چون دیگه اشکی نمونده نریزیم غصه یم نمونده نخورم

ایشالله خدا کمکمون کنه بخدا میگم بازم تحمل میکنم ولی کاش قدر میدونست نه اینکه یه جوری رفتار کنه انگار میلیاردره و من زیاده خواه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب خواهر چه گناهی داره ؟تلاششو میکنه مملکت وضع بده گناه دارن به خدا اونام چاره ای ندارن مملکت بده🥺

عزیز دلم تو درست میگی گناهی نداره بخدا میگم تحملم میکنم ولی یه چی میگم سریع دعوا راه میندازه حداقل بگه درست میگی ولی شرایطم الان خوب نیس نه اینکه داد و بیداد کنه 

عزیز دلم تو درست میگی گناهی نداره بخدا میگم تحملم میکنم ولی یه چی میگم سریع دعوا راه میندازه حداقل ب ...

ببین فک میکنی الان اون وضعش خوبه؟؟روحیش اخلاقش خوبه؟؟فک میکنی اون با خودش فک نمیکنه ک من چیکار بکنم ک هی شرمنده تو نشه؟؟ب خدا فک میکنی ک نمیکنه میکنه مردا هم میشکنن تو خودشون  چاره ای نداره

ببین فک میکنی الان اون وضعش خوبه؟؟روحیش اخلاقش خوبه؟؟فک میکنی اون با خودش فک نمیکنه ک من چیکار بکنم ...

اخه خیلی رو داره😭همش حق ب جانب حرف میزنه نمیگه این بدبخت هم منو تحمل میکنه بی پولیمو تحمل میکنه خونوادمو تحمل میکنه حداقل باهاش خوب باشم

بخدا قسم منم هرچی میخواستم بهترینشو میخریدم ولی الان همش لباسای مجردیم تنمه طلا ک اصلا نمونده واسم

دقیقا منم یه سال نشده ازدواجمون طلامو فروخته بقران واسه یه لباس باید چقد بهش بگم