2777
2789

من طبق حرف استادم تو الگو کشیدن موقع رسم پشت یقه ها گردن پشت رو به اضافه یک میکنم وپشت یقه رو رسم میکنم بعد موقع دوخت پشت یقه لباسم ویقه باهم یکی نمیشه وباهم اختلاف دارن وموقع دوخت چین میفته 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گاهی اوقات ممکنه یقه کش بیاد،برای همین زیاد میشه واضافه میاد، یا الگو رو درست روی دولای بسته فیکس نمیکنی،وگرنه الگو کشیدنت درسته

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️ 
یه چیز دیگم بگم برای وصل یقه اول مرکز پشت یقه ولباسو سنجاق بزن،بعد روبه جلو برو،شاید تو قسمت جلو که ...

الان که چک کردم دیدم پشت یقه الگوی پشتم ۸سانت بوده بعد پشت یقه الگوی جلو ۹سانت ونیم بود ینی میشه اون نیم سانت باعث این مشکل شده باشه؟

لباست خوب درمیاد بی ایراد؟

عالی عالی

خواهرم خیاط هست

اون باالگو کار میکنه

یه بار پیشش خیاطی کردم کیف کرد

قرار شد بیاد پیش استادم دپره بگذرونه

البته بستگی ب استادت هم داره

من خداروشکر بهترین و حرفه‌ای ترین سر راهم قرار گرفت

مشتری‌هاش باالتماس لباس میدادن بهش 

لباسا رو توی نوبت چندماهه تحویل میداد

مزون دوز تمیزززز بدون الگو

از صفر تا صد

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.