2777
2789

بزار منم بگم 

5ماه مداوم برای آزمون استخدامی تلاش کردم 

آخرش قبول نشدم 

ولی کسایی که دیر تر از من شروع کردند قبول شدن نمونه اش یکی از هم کلاسی های دوران دانشگاهم 

روز یک مهر استوری گذاشته بود که دیدم قبول شدم 

خیلی سوختم خیلی آه کشیدم کشیدم حسرت خوردم 

روزی که قبول نشدم حالم افتضاح بود تازه تونسته بودم کنار بیام که وقتی استوری اونو دیدم داغم تازه شد 

تا دو روز یک مهر و دو مهر به شدت حالم بد بود 😭🥲

دست خودم نیست خیلی دلم شکست 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی هامون تو زندگی حسرت هایی داشتیم

فقط میتونم بهت بگم بهش پر و بال نده 

چون هیچی ازش درنمیاد جز حرص اعصاب خوردی  کشمکش با خودت ‌و ..

امیدوارم ایندفعه قبول بشی🥰

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

اه تو داخل زندگی بقیه هم اثر داره واقعا برات متاسفم با خوشحالی یکی دیگه ناراحت شدی و همچنین واسه اون ...

شما برای خودت متاسف باش 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
خیلی هامون تو زندگی حسرت هایی داشتیمفقط میتونم بهت بگم بهش پر و بال نده چون هیچی ازش درنمیاد جز حرص ...

مرسی عزیزم ♥️ 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
ولی قضاوت ام کردی وقتی جای من نبودی قضاوت نکن

عزیز من همه یه سری کمبودا تو زندگیشون دارن ولی حسادت اول خودتو داغون میکنه بعد بقیه انرژی مثبت به دنیا بهت چیزای خوب بده نگاهی که از حسادت باشه انرژی منفی داره 

صرفا جهت کمک بود قبول نداشتی کامنت نزار لطفا