2777
2789
عنوان

🧜‍♂️چرچیلم 🧜‍♂️هر کس مدرکی از فیک بودن من داره🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 51 پست
تاپیک زن عمو آنه رو ببین اونجا تکم کرد و گفت شما گفتید من فیکم

من غلط بکنم 😐😐😐😐

من کلا یه پیام به آنه دادم اونم گفتم زمین گرده دیدی بهت گفتن فیک 

عجب آدم دو رویی هست میخواید اسکرین پیامم رو بدم؟ 

لینک تاپیک رو بدید لطفاً 

..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من غلط بکنم 😐😐😐😐من کلا یه پیام به آنه دادم اونم گفتم زمین گرده دیدی بهت گفتن فیک عجب آدم دو رویی ...

لینک بلد نیستم تاپیک زن عمو شدم از آنه ببین خودت لطفا

دلم💔نه عشق میخواهد ،نه دروغ های قشنگ💞نه ادعاهای بزرگ،نه بزرگ های پر ادعا!!! ❤دلم یک فنجان قهوه ی داغ☕ میخواهد و یک دوست👭 که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد🖤

چیشده برار

هیچی دعوا منتقل شد به تاپیک بلاخره زن عمو شدم آنه عصر منو ناراحت کردن و گفتن بهت گفتن فیک الان میبینم فروغی میگه من همیچین حرفی نزدم

دلم💔نه عشق میخواهد ،نه دروغ های قشنگ💞نه ادعاهای بزرگ،نه بزرگ های پر ادعا!!! ❤دلم یک فنجان قهوه ی داغ☕ میخواهد و یک دوست👭 که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد🖤

بله درسته

من قبلا هم گفته بودم بهتون فکر کنم اشتباه گرفته بودید🙏

هیچی دعوا منتقل شد به تاپیک بلاخره زن عمو شدم آنه عصر منو ناراحت کردن و گفتن بهت گفتن فیک الان میبین ...

یه نی نی سایت میگه آنه فیک باز اومده به تو میگه🤕

اکیپ سوگولی های سایت 😍 گنجشک های درنده https://daigo.ir/secret/9647343337

قسم میخورم من کاری با چرچیل ندارم این آنه دورو دروغ میگه

قسم نخور گلم

بد به گوش من رسید 

❤️❤️❤️

لزومی به قسم نیست

من از سر شب منتظرم فرصت بشه تاپیک بزنم که اگه کسی مدرکی از فیکیم داره رو در رو بگه

من خودم مستقیم حرفمو میزنم دیدی که تاپیک آنه رو 

فرقی هم نداره دوستم باشه طرف یا دشمنم

دوست دارم طرف مقابلمم همین طور باشه و بدون تک کردن وحرفی نزنه 

یا بیاد توی تاپیکم بگه اگه حرفی داره💚💚💚💚💚