هر کس کلمه ای آورد از من که از زندگیم چیزی گفتم و زندگیم فیکه همینجا بزاره
صبح بررسی میکنم
ممنون🙏
دلم💔نه عشق میخواهد ،نه دروغ های قشنگ💞نه ادعاهای بزرگ،نه بزرگ های پر ادعا!!! ❤دلم یک فنجان قهوه ی داغ☕ میخواهد و یک دوست👭 که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد🖤
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چی میگید شما میشه حرفتون رو واضح بگید؟من دو تا اکانت دارم که یکیشو دیشب تعلیق کردم
دلم💔نه عشق میخواهد ،نه دروغ های قشنگ💞نه ادعاهای بزرگ،نه بزرگ های پر ادعا!!! ❤دلم یک فنجان قهوه ی داغ☕ میخواهد و یک دوست👭 که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد🖤
سر شب واسم تاپیک زده بود فروغی الانم اگه حرفی داره بیاد بامدرک از فیکیم بگه از زندگیم بگه
سلام من نگفتم شما فیک هستید یه تاپیک بود یکی آنه دختری در مزرعه رو تگ کرد منم گفتم با شما بحث کرده و ...
اگه مشکلی ندارید دیگه نبینم اسمی ازم جایی بردید
من مشکلی با دوستام داشته باشم خودم برطرفش میکنم لزومی به گفتن شما نیست
اسمی از شما نبردم گفتم تاپیک آخر اون کاربر رو نگاه کنن نمیدونم کی بد اومده گفته 😐😑😑😑
تاپیک زن عمو آنه رو ببین اونجا تکم کرد و گفت شما گفتید من فیکم