2777
2789
عنوان

🧜‍♂️چرچیلم 🧜‍♂️هر کس مدرکی از فیک بودن من داره🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 51 پست

وا

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اکانت چرچیلم فیکه.مگه سه تا اکانت داری 😉

چی میگید شما میشه حرفتون رو واضح بگید؟من دو تا اکانت دارم که یکیشو دیشب تعلیق کردم

دلم💔نه عشق میخواهد ،نه دروغ های قشنگ💞نه ادعاهای بزرگ،نه بزرگ های پر ادعا!!! ❤دلم یک فنجان قهوه ی داغ☕ میخواهد و یک دوست👭 که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد🖤

چرچیل کی بهت گفته فیک؟

سر شب واسم تاپیک زده بود فروغی الانم اگه حرفی داره بیاد بامدرک از فیکیم بگه از زندگیم بگه

دلم💔نه عشق میخواهد ،نه دروغ های قشنگ💞نه ادعاهای بزرگ،نه بزرگ های پر ادعا!!! ❤دلم یک فنجان قهوه ی داغ☕ میخواهد و یک دوست👭 که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد🖤

سر شب واسم تاپیک زده بود فروغی الانم اگه حرفی داره بیاد بامدرک از فیکیم بگه از زندگیم بگه

سلام من نگفتم شما فیک هستید 

یه تاپیک بود 

یکی آنه دختری در مزرعه رو تگ کرد 

منم گفتم با شما بحث کرده و گفتید فیکه 

اسمی از شما نبردم اصلا با شما مشکلی ندارم

..

سلام من نگفتم شما فیک هستید یه تاپیک بود یکی آنه دختری در مزرعه رو تگ کرد منم گفتم با شما بحث کرده و ...

اگه مشکلی ندارید دیگه نبینم اسمی ازم جایی بردید

من مشکلی با دوستام داشته باشم خودم برطرفش میکنم لزومی به گفتن شما نیست

اگه مشکلی ندارید دیگه نبینم اسمی ازم جایی بردیدمن مشکلی با دوستام داشته باشم خودم برطرفش میکنم لزومی ...

اسمی از شما نبردم 

گفتم تاپیک آخر اون کاربر رو نگاه کنن 

نمیدونم کی بد اومده گفته 😐😑😑😑

..

پ اون قدیمیه چی شد مگه شما نبودی

وااا

چند بار میپرسید

اگه منظورتون @چرچیل     هست خیر من نیستم

اسمی از شما نبردم گفتم تاپیک آخر اون کاربر رو نگاه کنن نمیدونم کی بد اومده گفته 😐😑😑😑

تاپیک زن عمو آنه رو ببین اونجا تکم کرد و گفت شما گفتید من فیکم