2777
2789
عنوان

به همسرم گفتم سال جدید این چیزارو لازم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4589 بازدید | 236 پست
میزنم...تا خواسته نداشتا باشی مردا میگن همین یه لقمه نون کافیه

پس چرا من به شوهرم خواسته هامو میگم کلافه میشه میگه باز تو یچیزی میخوای هردفعه یچیزی باید بدم هرچی برات بخرم باز یچیز دیگه میخوای

عشق یعنی لا فتی الا علی عشق یعنی رهبرم سید علی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصفهان.کاشان.شمال .قشم و کیش این شهرارو دوست دارم هی دوست دارم برم

هر سال میرین کیش؟

پس درآمدش خوبه منطقی بوده خواسته هایی که پیامک کردی

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
پس چرا من به شوهرم خواسته هامو میگم کلافه میشه میگه باز تو یچیزی میخوای هردفعه یچیزی باید بدم هرچی ب ...

بگو همینه میخواستی زن نگیری.

منکه جوابهای کوبنده میدم شوهرم سکوت میکنه.

هیچی نگی پرو میشن

خواسته هات زیاد نیست سرویس قابلمه پنج شیش تومنه چینی هم همین حدودا دستبند و گوشی هم تهش صد

فقط سفر زیاده که چجوری میرسین برین؟

مگه شاغل نیستین؟

ما فقط عید یکبار و تابستون یکی دوبار میریم سفر دیگه نمیرسیم چون تعطیلی نیست

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
ب من مربوط نیست 😂خودش میدونه.میخواست زن نگیره🤣

اره راس میگی ب شما مربوط نیست اسمش ک زندگی مشترک نیس اسمش زندگی جان کندن مرد و خوردن زن است!

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
منم تو سال جدید خواسته هام عمل دماغمگوشی آیفون ۱۶عوض کردن النگو هام خریدن دستبند و انگشتر ست سفر خار ...

به به انشالله عالیه بسلامتی عزیزم تک تکشو بخری😍

ی نوشابه هم ب ته لیست اضافه کن

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !