2777
2789
عنوان

با دلخوری و دلشستگی از خونه مادرشوهر اومدم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 3512 بازدید | 185 پست
تا نرفته خونش شما برو.چون ظاهرا میگی برادر شوهرت هم تو دعوا سهیم بوده.البته من خودم باشم اگه مستقیما ...

تیکه نبود 

هی گفت و گفت و گفت تا پدرشوهرم شنید و اومد داد زد و چشم غره رفت 

هی برادرشوهرم تیکه انداخت و منو نگاه کرد 

اهان ..سنگین بودن با مادرشوهر چه جوریه ؟ که مثلا دیگه پررو نشه که خاکی نباشم

من تجربه ندارم عزیزم میترسم اشتباه کنی از رو حرف من

ولی نرو خونشون تا دعوتت کنن

خیلی بده تو عقد بد رفتاری کنن با ادم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اها پس خب برمیگشتی میگفتی بشماها چه؟شوهرت چرا پشتت در نیومد؟

فقط گفت پاشو بریم دیگم اینجا نیا 

همین خانواده که به طاهر میگن پول نداریم و فلان 

من توقع پول ندارم ازشون 

شوهرم مستقله کارمیکنه میسازه 

اما برای جاری خونه شیک ساختن  عروسی و ماه عسل و طلا تدارک دیدن واسه من خونه از واجباته که 

حالا به من رسید سواستفاده میکنن

زیر سر مادرشوهرمه 

میخوام‌سنگین باشم‌باهاش محلش ندم 

تیکه نبود هی گفت و گفت و گفت تا پدرشوهرم شنید و اومد داد زد و چشم غره رفت هی برادرشوهرم تیکه انداخت ...

اها پس ایشون شروع کرده.همون تا خونه مادرشه جاری برو

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
خب اگه خونه خودتونه ب کسی چ مربوطشوهرت باید میگف بهشون

همین درد منه خواهر 

اینا با این خنگ بازیاشون و حسادتاشون باعث شدن سه سال اززندگی عقب بمونم همه چیم گرونتر شده خدا ازشون نگذره

توقع نباید داشته باشه تازه ممکنه برم باز برادرشوهرم اونجا باشه باورت میشه بعد اینکه اون شب زدیم بیرو ...

تو رو نمیدونم ولی من اگر بودم کاری میکردم ک بار اول و آخرشون باشه شوهرت باید الان محکم جلوشون بایسته و ازت دفاع کنه حتما حتما تو اون خونه نرو 

فقط گفت پاشو بریم دیگم اینجا نیا همین خانواده که به طاهر میگن پول نداریم و فلان من توقع پول ندارم از ...

این بی سیاستیه عزیزم

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
اونا دادن به نام شوهرم کردن به زور دادن بعدا هم دیدیم نصف خونه چون قدیمیه تخریبی هست داره خراب میشه

ببین تنها راه حلی که بنظرم میرسه اینه که پدرت با پدر اقا پسر تماس بگیره و صداش کنه بگه کی تکلیف این جوونا مشخص میشه و خونه کدوم فلان 

بعدم بگه اگه تهیه نمیکنید باید جدا بشن سه سال عمرشون رفته

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
اها پس ایشون شروع کرده.همون تا خونه مادرشه جاری برو

بدم میاد از دیدن قیافش 

اگه اون حرف نمیزد دعوا نمیشد 

اخه خونه که حق زنه 

منم توقع بیجا نگفتم‌بخدا درحد عرف گفتم 

همبن برادرشوهرم برای زنش خونه ساخت عروسی گرفت ماه عسل بردش تولد گرفت طلا خرید ماشین خرید  نوبت من شده نمیذاره سوهرم برام زندگی بسازه 

تو رو نمیدونم ولی من اگر بودم کاری میکردم ک بار اول و آخرشون باشه شوهرت باید الان محکم جلوشون بایسته ...

کدوم خونه؟ قدینیه؟ یا مادرشوهرم منظورته 

چیکار میکردی بار اول اخر بشه بیشتر توضیح بده  لطفا عزیزم 

بگو 

کدوم عزیزم؟ سنگین باشم ؟

اره بنظظر باید خونوادت وارد عمل بشن

این چه وضعشه سه سال نامزدی مگه طول میکشه؟