2777
2789
عنوان

با دلخوری و دلشستگی از خونه مادرشوهر اومدم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 3826 بازدید | 188 پست
ببین تنها راه حلی که بنظرم میرسه اینه که پدرت با پدر اقا پسر تماس بگیره و صداش کنه بگه کی تکلیف این ...

تازه یکسالم شیرینی خورده بودیم شد ۴ سال 

چه جوری به بابام بگم داد زدن سرم 

دلش میشکنه 

😭میترسم نگم همینجور بلاتکلیف بمونم 

بگم شر بشه 

اگه شوهرم زودتر اونجا میفروخت بهتر میشد اوضاع 

بدم میاد از دیدن قیافش اگه اون حرف نمیزد دعوا نمیشد اخه خونه که حق زنه منم توقع بیجا نگفتم‌بخدا درحد ...

میفهمم چی میگی.ولی باید اینده نگر باشی.غالبا اختلافا که تموم میشه و اشای برقرار میشه این مناسبتا و رفتار بقیه از یاد نمیره.بعدم چون با جاری نبوده دعوا.شما سالیان طپلانی همدیگه رو میبینید و چشم تو چشم میشین.هیچوقت یادش نمیره.بعد اونم باهات چپ بیفته دیگه بدتر میشه اوضاع.خداروشکر همسرت حامی شما هم هست سعی کن با زبون گرفتن و مهربونی کردن راضیش کنی.جوری که خودش جلوی خانواده ش در این مورد مقاومت کنه و از چشم شما نبینن.فقط هوای همسرت رو داشته باش تا اونم حمایتت کنه

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره بنظظر باید خونوادت وارد عمل بشناین چه وضعشه سه سال نامزدی مگه طول میکشه؟

تازه یه سال نشون شده بودم میشه ۴ سال 

بابام بگه بفروشید یه خونه در حد خودشون بخرن 

اخه خونه پیرزن ۷۰ سال پیشو به من دادن سقف اونجوری 

تازه یکسالم شیرینی خورده بودیم شد ۴ سال چه جوری به بابام بگم داد زدن سرم دلش میشکنه 😭میترسم نگم همی ...

ببین خونوادت بدونن بهتر از ندونه شر نمیشه بزرگترن و عاقلتر

ظوهرتم باید خودشو جمع کنه جنمشو نظون بده.... بگه دادید تصمیممون اینه تمام

منم بودم یه دختر چار سال خونوادش هیچی نمیگفتن بیخیالی میکردم

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
من خیلی حساسم سر چیز کوچیک حتی ناراحت میشماگه حرفی ام بود به شوهرت باید میزدنشاید فکر کردن تو گفتی خ ...

شوهرم گفت بفروشیم 

مثلا اره دیگه حق نداشتن سر من داد بزنن چشم غره برن جلو جمع 

الان جاریم خوشحاله نه؟ اینا اینجوری برخورد کردن 

تازه یه سال نشون شده بودم میشه ۴ سال بابام بگه بفروشید یه خونه در حد خودشون بخرن اخه خونه پیرزن ۷۰ س ...

خب بابات نگه بفروشید نفروشید بگه خونه در حد شان دختر من تهیه کنید همین... منم جهاز میدم برن سر خونه زندگیشون

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
میفهمم چی میگی.ولی باید اینده نگر باشی.غالبا اختلافا که تموم میشه و اشای برقرار میشه این مناسبتا و ر ...

ممنون بابت همدردیت عزیزم  باید حوصله به خرج بدم رومخ شوهرم کارکنم 

دقیقا درست میگی 

فردا اوضاع خوب بشه هی حالا کینه به دل گرفته جاری 

خوب اصلا خونه در شان ادمیزاد نیس به زور به ما دادن اصلا تقصیر من نیس هیچ کسی اونجا قبول نمیکنه زندگی ...

متوجه نشدم اسی هنوز تو عقدید یا رفتی سر زندگیت سه ساله

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

ببین خونوادت بدونن بهتر از ندونه شر نمیشه بزرگترن و عاقلترظوهرتم باید خودشو جمع کنه جنمشو نظون بده.. ...

اگه بابام بفهمه تا صدسال میره توقیافه با شوهرم 

اون وقت غلط کردم میفته میفهمه یه من ماست چقد کره داره 

این مادرشوهرمم میتمرگه سرجاش هی اینو اونو سرجون من نمیفرسته 

کی به بابام بگم؟ میگم صبر نکنم شاید مشتری بیاد بفروشیم بره بابامم نفهمه اصلا 

اگه دیرشد مشتری نیومد دیکه بابامو بهش بگم؟