2777
2789
عنوان

با دلخوری و دلشستگی از خونه مادرشوهر اومدم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 3826 بازدید | 188 پست
خب دقیقا وقتی سرت داد میزدن پا میشدی میگفتی بمن چه.... وظیفه شوهره تهیه خونه تهیه کنه بمن ربط نداره

اره گفتم تقصیر من نیس خونه ای که دادید قدیمی و بافتش خراب شده  سقفش ریخته 

نمیشه توش زندگی کرد 

و زدم بیرون  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لازم نیست بهش توضیح بدی بگو کسالت داشتی یا بگو مریض بودم توام تازه زایمان کرده بودی ترسیدم مریض شی. ...

اره شوهر اونه ..

میگم یعنی بعدا مشکلات حل بشه خونه جدید بخریم هی تااخر عمر نگن تو نیامدی بچه رو ببینی و سرکوفت نمیشه نه؟ 

من از خدامه نرم 

شما با جاری که مشکلی نداری.بعدها با خانواده همسر اشتی کنین این بنده خدا حق داره کینه به دل بگیره.میخ ...

اگه خونه خودش بیاد نرم؟ نمیدونم اخه تاکی اونجا میمونه 

گفتم بهش گفته مشتری باید پیدا بشه اینو بفروشیم جای دیگه بخریم ... لنگ مشتری هستیم برم تو قیافه ؟،، ت ...

به نظرم بزرگترت باید جدی باهاش حرف بزنه

تکلیف رو مشخص کنه

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .
با شوهرتم عادی باش چون اونم تو تیم توئه و حرف حساب زده

اهان تاحالا عادی بودم پس ادامه میدم 

اگر کسی زنگ نزد پاپیش نداشت منم انقد نرم تاخودشون بیان،  یا فوقش خواهرشوهرم زنگ بزنه؟ 

یکی از بچه ها گفت زنگ بزنتبریک بگوبگو شرایط جور نیست بیامانشالله سر فرصت دیدنت میامکادو بچه هم محفوظ ...

من میگم اول زنگ بزنم بگم بعدا میبینمت و فلان  اگر دیدم حق به جانبه که مثلا من چیری نگفته بودم اون شب تو چرا نمیای منو ببینی حالا یه سر برم ببینم خونه مادرش زودبرگردم اگر حق به جانب نبود و براش اهمیت نداشت منم نرم 

جواب نداد هیچی دیگه پیگیر نمیشمهر وقت اشتی کردی کادوشو میدی هر وقت شد یکی دو ماه بعد...

اهان ..سنگین بودن با مادرشوهر چه جوریه 

؟ که مثلا دیگه پررو نشه 

که خاکی نباشم