2777
2789
عنوان

با دلخوری و دلشستگی از خونه مادرشوهر اومدم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 3826 بازدید | 188 پست

به تلفن جاری زنگ بزن فعلا ..‌بگو ایشالا نی نی یکم جون بگیره میام حضوری . تا ببینی چی میشه

شروع رژیم ۱۹دی .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۶۲ من برای عید به وزن هدفم میرسم به امید خدا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر با جاریت خوبی پیام بده تبریک بگو و اینکه سر فرصت میری بهش سر می‌زنی اینا رو خیلی دوستانه بگو الب ...

بعد نرم تا وقتی با مادرشوهر اینا اشتی کنم‌بعد برم دیدن جاری؟ 

به نظرم بزرگترت باید جدی باهاش حرف بزنهتکلیف رو مشخص کنه

به بابام بگم قاطع و جدی با شوهرم حرف بزنه 

از الان مسئولیت پدیر نباشه و خانوادش کاسه کوزه هارو سر من بشکنن بدرد نمیخوره 

اگه خونه خودش بیاد نرم؟ نمیدونم اخه تاکی اونجا میمونه

تا نرفته خونش شما برو.چون ظاهرا میگی برادر شوهرت هم تو دعوا سهیم بوده.البته من خودم باشم اگه مستقیما دعوایی با اینا نداشتم و در حد کنایه برادر شوهر چیزی پرونده بازم میرم خونش.چون در اینده که ان شا الله روابط اصلاح بشه ممکنه همین نرفتن به ضرر شما تموم بشه .ادم بده داستان بشی

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
به درک تو هم دل خور شدی جاری ات کک اش گزید ؟بگو شوهرم گفت احازه نمیدم جایی که بهت بی احترامی شده بری

تازه جاریم تعجب کرده بود که چرا من پاشدم دارم ترک میکنم اونجارو 

انگار فقط خودش بلده قاطع رفتار کنه 

هی نگاه مادرشوهرم میکرد که یعنی چرا اجازه میدی  بهاره بگه تقصیر من نیس و جواب بده و بره 

فکر کنم دلش میخواست اونا توسر من بزنن من هیجی نگم و بمونم اونجا 

اشتباه برداشت کردی عزیزم من کی گفتم از پدرشوهر توقع دارم کجا نوشته چنین چیزی گفتم اونا چرا نمیذارن م ...

اها پس خب برمیگشتی میگفتی بشماها چه؟

شوهرت چرا پشتت در نیومد؟

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
به تلفن جاری زنگ بزن فعلا ..‌بگو ایشالا نی نی یکم جون بگیره میام حضوری . تا ببینی چی میشه

این وسط زایمان این چی میگه بابا 

😂🤦‍♀️

میخوایتم گم گور شم حساب کار بیاددستشون  

به خودشون بیان 

نری یه جور بری یه جور اه

من و شوهرم تصمیم گرفتیم بفروشیم اینا نمیذارن گفتم که همه رو

خب اگه خونه خودتونه ب کسی چ مربوط

شوهرت باید میگف بهشون

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
اره گفتم تقصیر من نیس خونه ای که دادید قدیمی و بافتش خراب شده سقفش ریخته نمیشه توش زندگی کرد و زدم ...

باز متوجه نمیشم اونا دادن یا واسه خودتونه؟

آره دیگه اون شرایطت رو میدونه

توقع نباید داشته باشه 

تازه ممکنه برم باز برادرشوهرم اونجا باشه 

باورت میشه بعد اینکه اون شب زدیم بیرون باز برادرشوهرم تلفنی به شوهرم گفت نفروشید و فلان، 

بابا تو نمیبینی جنگ راه انداختی همه توروی هم ایستادن من دلخور شدم رفتم نمیگی شاید قهر کنم نمیگی خانوادم بفهمن تیکه تیکه ات میکنن بازم زنگ میزنی حرف خودتو میرنی عجب خنگ خریه