2777
2789

از سه هفته پیش دعوتمون کردن بیاین دورهم شب نشینی 

خلاصه رفتیم 

بعد شوهرمن خونه درست درمون نداره یه خونه خرابه باباش بهش داده گفته توش بشینید زندگی کنید نیمه کاره هستخلاصه شوهرم گفته میفروشیم یه خوگه خوب بخریم این در شان ما تازه عروس داماد نیس 

البته هنوز عقد هستیم 

بعد اون شب خونه مادرشوهرم 

یهو اول برادرشوهرم شروع کرد دخالت و تیکه انداختن که مردم خوب میخوان و فلان هی منو نگاه میکرد پدرشوهرمم اومد با چشم غره و داد  و حرکت دست گفت حق ندارید اونجارو بفروشید  همه شنیدن جاریم و خواهرشوهرامم دیدن سرم داد زد منم گفتم تقصیر من نیس که .. خونه قدیمیه 

اومدم بیرون دیگم نرفتم 

سه ساله عذابم دادن 

الان جاریم زایمان کرده یعنی برم نرم ؟ 

شوهر همین اول دخالت کرد و اتیش روشن کرد  چیکارکنم 

تا کی نرم خونه مادرشوهرم 

تا وقتی زنگ بزنن ؟ 

تا عید مثلا ؟ 

چون چندین بار دعوا شده من باز کوتاه اوموم رفتم این دفعه مثل دفعه های قبل نیس من کوتاه بیا نیستم 

سه ساله علافمباید تکلیف روشن کنن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه نرو

البته جاریم رفته خونه مادرش  خونه خودشون نیستا 

ولی دلم نمیخواد بعد این مدتی که نبودم یهو خودم باز سروکلم چیدا بشه 

خیلی زشته من یهو برم افتابی بشم اره؟ 

هیچی بلندشدیم زدیم بیرون گفت دیکه نیا خونه بابام تا بی احترامی نکنن تا کی نرم؟

نرو تا خودش بگه بهت

هیچوقت قبول نکن بری تو اون خونه. دیگه وقتش شده بعد سه سال صبر و تحمل شوهرت تو روشون وایسه و برا زندگیش تلاش کنه. فعلا صبر کن ببین تا کجا پیش میره هیچی هم ازش نپرس تا خودش بگه

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن