2777
2789
عنوان

با دلخوری و دلشستگی از خونه مادرشوهر اومدم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 3826 بازدید | 188 پست
وقتی صاحب مال میخاد بفروشه به بقیه چ ربطی داره

چ میدونم والا  ماددشوهرم پرشون کرده بود برادرشوهرم و پدرشوهرمو دعوت کردنشونم از رو نقشه بود چون تا  حرف شروع شد مادرشوهرم به بهانه دستشویی رفت بیرون  جاریمم رفت گفت کمردرد دارم برم یه کم دراز بکشم 

که بعدا بگه من که چیزی نگفتم من ندیدم من نبودم  همه جاخالی دادن 

اگر کسی مشکل خانوادگی داره ودر یزد زندگی میکنه من مشاور آقای مرادی را معرفی میکنم. بسیار مورد اعتماد و باتجربه هستند. در زمینه های خانواده واختلافات زناشویی، فردی وجنسی کار میکنند 

ای دی اینستاگرامشون همravanshenasi_moshaverah @ هست 

خواستم کمکی کرده باشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زایمان جاریتو برو.... خب شوهرت نداشت چرا زنش شدی؟

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
چ میدونم والا ماددشوهرم پرشون کرده بود برادرشوهرم و پدرشوهرمو دعوت کردنشونم از رو نقشه بود چون تا ...

عزیزم جاریت خوب میدونه چرا ناراحتی بزار برادر شوهرت خودشو جم کنه همه چیو بنداز گردن شوهرت بگو به من ربطی نداره تکلیفمو مسخص کنین 

اگه با جاریت مشکل نداری

اونم خونه مادرشه

برو سر بزن

کادو بده

حرف نمونه

یه زمانی برو 

مادرشوهرت نباشه

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .
عزیزم جاریت خوب میدونه چرا ناراحتی بزار برادر شوهرت خودشو جم کنه همه چیو بنداز گردن شوهرت بگو به من ...

پس نمیرم 

با شوهرم تو قیافه باشم یا  عادی باشم اخه سه هفتس خیلی به رو خودش نیاورده