2777
2789
عنوان

خانوما شما جای من بودین چی حواب مادرشوهرتون رومیدادین

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 87 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میخوام بکنم مشکل اینه توی ساختمونیم اسیرشدم بخداهمش میگ بیاینخیلی بهم استرس میده چون تنبلی دارم یخرد ...

منم باتنبلی دوتا آووردم من ازشانزده سالگی تحت نظربودم چون پریودام نامنظم بود مادرم فهمید تا ازدواج کنم وبچه دارشم داروخوردم...

گاهی تنبلی برعکس عمل میکنه

من سردوتابجه هام زودمامان شدم

فقط ورزش کن پیاده روی کن تغذیه توبرس غذای تازه بخور فست فود و...نخور میوه وسبزیجات بخور گرمی جات بخور ورزشم هوازی بایدباشه سنگین نباشه مثل یوگا...

بازهم کاربری دارم ولی بااین راحت ترم بااینکه جدیده😍اینجارواکثراشب هاچک میکنم دوست دارم به هم نوعانم کمک کنم🤗سعی میکنم مشاوره ای بدم علاوه برتحصیل وتجربه وزندگی متاهلی هم درنظرمیگیرم😊محجبه هستم💜پوشش انتخاب شخصی هرفردی هستش به این معتقدم💙اگردرصدی باحرفم کمکتون کردم برای بابام صلوات بفرستید❤
ن فعلا نمیخوایم ۲ ۳ سال دیگهایشون انقدمیگه که اعصابموبهم ریخته

پس توجلوگیری نکن چون تنبلی داری بگذارهمسرت جلوگیری کنه

بازهم کاربری دارم ولی بااین راحت ترم بااینکه جدیده😍اینجارواکثراشب هاچک میکنم دوست دارم به هم نوعانم کمک کنم🤗سعی میکنم مشاوره ای بدم علاوه برتحصیل وتجربه وزندگی متاهلی هم درنظرمیگیرم😊محجبه هستم💜پوشش انتخاب شخصی هرفردی هستش به این معتقدم💙اگردرصدی باحرفم کمکتون کردم برای بابام صلوات بفرستید❤
بگو الان همه چندسال صبر میکنن بعد بچه دارمیشن هروقت حامله شدم بهت خبر میدم .یه کم فاصله بگیر بعضی ها ...

دقیقا

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین حتی یه دونه❤️ دعای شما خیلی گیراست
منم باتنبلی دوتا آووردم من ازشانزده سالگی تحت نظربودم چون پریودام نامنظم بود مادرم فهمید تا ازدواج ک ...

واقعا سنگین نبلش؟ من میخوام از اول ماه برم باشگاه عیبی نداره وزنه زیادنزنم برم بدنسازیو اخه بایوگا ک زیاد وزن کم نمیشه

پس توجلوگیری نکن چون تنبلی داری بگذارهمسرت جلوگیری کنه

منظورتون اینه قرص نخورم؟! 

نمیخورم به هیچ وجه فقط یکسالونیم پیش قرص خوردم متاسفانه مجبورشدم

ولی در کل از ک. ا ن د وم استفاده میکنیم

میخوام بکنم مشکل اینه توی ساختمونیم اسیرشدم بخداهمش میگ بیاینخیلی بهم استرس میده چون تنبلی دارم یخرد ...

اصلاح سبک کن حتی اگه الانم بچه نمیخوای ولی بدنت سالم تره

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین حتی یه دونه❤️ دعای شما خیلی گیراست
اصلاح سبک کن حتی اگه الانم بچه نمیخوای ولی بدنت سالم تره

متاسفانه خیلی علاقه ب شیرینی دارم دارم کمترش میکنم 

زیاد غذاهورنیستم بیشترفقط شیرینی

قراره از اول ماه باشگاه شروع کنم بیشتررعایت کنم

الان قرصم میخورم

والاعروس خوبی هستی زن داداش من بامادرم اینایه جابودن اصلا نمیدیدیمش😃

ماهم دخالت نمیکردیم میگفتیم بذار راحت باشه

اخرسرم رفت ازخونه ی مادرم اینا 

بچه ی داداشمو من انگشت شمار دیدم الان پنج شش سالشه...

هنوزم باهامون درارتباط نیست من مامانمم اروم میکنم گاهی میگه نمیان و...همش میگم بذارباهم باشن خوش باشن و...

منوشوهرم خیلی دوست داریم ولی نتونستیم تصمیم بگیریم همش میگیم ۲ ۳ سال دگ🫠از این اوضاع مالی میترسیم

پس فعلا بگو وااا مامان ما سفت و سخت جلوگیری داریم بعد شما میگی نکنه مشکل داری؟؟؟ با خنده

اما اسی از من ب تو نصیحت فکر نکن با اقدام اول باردار میشی. زودتر به فکر بیفت اگه زندگیتون رو رواله و باهم سازش دارین