2777
2789
عنوان

با دلخوری و دلشستگی از خونه مادرشوهر اومدم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 3826 بازدید | 188 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس نمیرم با شوهرم تو قیافه باشم یا عادی باشم اخه سه هفتس خیلی به رو خودش نیاورده

به شوهرت بگو بیاد خونتون

تکلیفت معلوم کنه

بگو ۳ ساله عقدم

میخوام برم سر زندگیم

جهاز بچینم

تکلیفم معلوم کن

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .
یعنی چی؟ قرار نی تااخر عمر نداشته باشهمیگم شوهرمن خونه میسازه اگر اینا بدارن ما بریم یه جای بهتر

ببین این چیزیه بین پدرشوهر و شوهرت تو اصلا نباید قاطی بشی که

شوهرت میسازه خب بسازه، نداره و قراره باباش کمک کنه خب بکنه.... نمیکنه تو فقط میتونی تصمیم بگیری با شوهرت زندگی کنی نکنی کجا زندگی کنی نکنی نمیتونی که از پدرشوه. توقع داشته باشی

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
خواهشن بخاطرجاری واین حرفااالکی خودتوکوچیک نکن.سنگین رنگبن بشین سرجات وقهرتوادامه بده.

حتی اگه خونه مادرشم باشه نرم؟ یه محله دیگه هست 

من خودم دوس ندارم برم فقط میخوام بدونم عادیه اگر نرم باز شر نشه 

اینا سابقه دارن من بی گناه اصلا مگه خونه مال منه مگه من دادم مگه من حرف زدم دعوت کردن منم رفتم

خب دقیقا وقتی سرت داد میزدن پا میشدی میگفتی بمن چه.... وظیفه شوهره تهیه خونه تهیه کنه بمن ربط نداره

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
جاریم اگه نبینم دلخور بشه چی بگم بعدا

لازم نیست بهش توضیح بدی بگو کسالت داشتی یا بگو مریض بودم توام تازه زایمان کرده بودی ترسیدم مریض شی. مک شوهر اون نیس ک دخالت کرده؟ پس جفتشون عین همن اگ میخای تو زندگیت پیشرفت کنی آنقدر دلسوز بقیه نباش

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
اگه با جاریت مشکل نداریاونم خونه مادرشهبرو سر بزنکادو بدهحرف نمونهیه زمانی برو مادرشوهرت نباشه

با جاری مشکل ندارم 

بماند که بهم حسادت داره 

اما شوهرشو دیگه خوشم نمیاد ازش 

موندم والا یکی میگه برو یکی نه 

یهو نمیگن بهاره باز خودش سرکلش پیدا شد؟ 

البته جاریم رفته خونه مادرش خونه خودشون نیستا ولی دلم نمیخواد بعد این مدتی که نبودم یهو خودم باز سر ...

شما با جاری که مشکلی نداری.بعدها با خانواده همسر اشتی کنین این بنده خدا حق داره کینه به دل بگیره.میخوای بری خونه مادرش دیگه

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
حتی اگه خونه مادرشم باشه نرم؟ یه محله دیگه هست من خودم دوس ندارم برم فقط میخوام بدونم عادیه اگر نرم ...

هر روزی که میدونستی شاید جایی ببینیش ، کادوشو با خودت ببر و بگو شما زایمان کردید کسالت داشتم نیومدم که بچه نگیره! 

من باشم اگه جاری ادم خوبی باشه یه پیامک تبریک میدم یا زنگ میزنم حرف میزنم و تبریک میگم، میگم شرایطم ...

اع .. مثلا کی کادو بهش بدم ؟ 

اگه جواب گوشی نداد چی چون بوده جواب نداده قبلا حتی بحثی هم نبود هی جواب نمیداد گاهی هم میداد کارش معلوم نیس