2777
2789
عنوان

اینکه موهام سفید شده ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 50 پست
خانواده مم همینو میگن ببین چند وقته منو کشت که عروسی پسر فامیل مامانمه و حتما باید بیای منم گفتم عزی ...

همسرت دوس داره بهش توجه بشه و تو مراسمای مختلف شرکت کنه و مورد توجه قرار بگیره  ‌‌‌

من از موقعی که بچه بودم تا الان که پیرزن دارم میشم مشکلات داشتم چ از پدر بد چ از شوهر بدخدا لعنتشون ...

ببین من اصلا فکر نمیکردم این همچین فرهنگ و اخلاق و رفتاری داشته باشه 

به ظاهر خیلی موجه اما از وقتی ازدواج کردم و وارد زندگی مشترک شده یه چیزهایی ازش دیدم که الان شایدم درصدد جبران اون دوره باشه اما من فاصله رو گرفتم ازش 

امروز داشتم فکر میکردم من وقتی از خونه پدرم میام خونه خودم، درب خونه شونو که می بندم گریه م میگیره 

هر روز جوری میبوسمشون که برادرم میگه مگه میخوای بری دیگه نیای، اینجور نبودم

از خونه ی خودم فراری م ، دوست دارم شوهرم مثلا بره مسافرت چند روز نباشه 

بعد شوهرم فکر می‌کنه من خیلی از دوریش ناراحتم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرت دوس داره بهش توجه بشه و تو مراسمای مختلف شرکت کنه و مورد توجه قرار بگیره ‌‌‌

خب این توجه رو هیچکس بهش نمی‌ده 

دعوتش نمیکنن

بعد یه همسایه که دعوتش می‌کنه میگه توام باید بیای 

مقصر اونم نیستا، من تو مجردیم عروسی درجه یکمو فقط می‌رفتم 

الآنم شوهرم میگه بیا بریم نه آرتیشگاه برو نه لباس بپوش 

با مانتو شلوار بیا بشین 

تو باورم نمیگنجه ، تا حالا عروسی نرفتم که با مانتو بشینم 

بعد اینارو که می‌زارم کنار هم میگم خدایا این چه وصلتی بود 

خب این توجه رو هیچکس بهش نمی‌ده دعوتش نمیکننبعد یه همسایه که دعوتش می‌کنه میگه توام باید بیای مقصر ا ...

همسرت از لحاظ اجتماعی موقعیت خوبی داره کارش چیه 

شما الان دیگه ازدواج کردی سعی کن ی کمی خودت با شرایط همسرت وفق بدی با دلش راه بیا جایی که میدونی خودتون دعوت کردن برو عروسی غریبه که میری با مانتو شلوار برو یا شومیز یا تاپ مجلسی بپوش 

همسرت از لحاظ اجتماعی موقعیت خوبی داره کارش چیه شما الان دیگه ازدواج کردی سعی کن ی کمی خودت با شرایط ...

والا از لحاظ شغلی شغل معمولی داره ، البته یه شغلی داره که من اصلا تو جمعشون نمیرم( خانومشونو نمی‌برن)

اینا همه فامیلشو همسایه های قدیمی و ....

از لحاظ فرهنگی خیلی متفاوتیم، جوری که هر وقت رفتم و منو دیدن یه جوری نگاهم میکنن که خدا می‌دونه نمی‌دونم کجا بشینم یا نگاه کی کنم که حواسش به من نباشه 

نمی‌دونم چه اصراری داره با هر کسی که تو دوران مجردیش در ارتباط بوده یا الان مادرش در ارتباطم اینم ارتباط بگیره 

یکی از فامیلهای مامانش مارو دعوت کرد خونه ش، خانومه نشست روبرو من ، آنقدر نگام کرد و باهامون غذا نخورد گفت من گرسنه م نیست 

یه برخورد خیلی بدی داشت ، شوهرمم به مامانش گفت مگه مجبور بود مارو دعوت کنه و .... مامانش می‌گفت مگه چکار کرده و ماست مالی می‌کنه 

یا مادر شوهرم منو میبره پیش دختر عموش که تسلیت بگم، تا من رسیدم طرف بلند میشه می‌ره ، اصلا از لحاظ فرهنگی و رفتاری خوشم نمیاد ازشون 

همین اینایی که میگم تو برخورد اول بوده هااا ، منم غریبه م اصلا منو نمیشناسن