2777
2789

راستش من باشگاه ثبت نام کردم ۱۲جلسه برداشتم بعد دو جلسه رفتم ولی دیگه بخاطر راه دور واقعا به هیچ عنوان نمیتونم آدمه بدم حالا هرکاری بکنم جواب گو نیستن، میگم اون دو جلسه کم کنید و پول برنامه پانصد دادم هیچی برای بقیش نهصد دادم واسه به ماه دو جلسه کم کنید بقیش بدین فایده ندارع میگه هیچ پولی پس مکیدن چیکار کنم ایقد اعصابم خرده گریم گرفته چیکار کنم بنظرتون میتونم شکایت کنم با پلیس برم ،جواب بدین خواهش میکنم😔😔😔

چقد این روزها بعضی مردم حرامخوری میکنن واقعا

چطور از گلوشون میره پایین این پولا.😶

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باشگاه ما هم تو گروه فرستادن ک ب ما ربطی نداره شما ی ماه کامل میاین یا ی روز باید شهریه رو کامل بدیم نمیشه کم کنیم کاش میشد روزانه پرداخت کرد

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

شاید شورای حل اختلاف محلتون راهنمایی خوبی بکنن اگه سند واریزی چیزی داشته باشین ثابت کنین

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
چقد این روزها بعضی مردم حرامخوری میکنن واقعاچطور از گلوشون میره پایین این پولا.😶

آره بخدا من چقد صبر کردم تا برم باشگاه اینجور حالا نمیتونم برم راهم دور بچم نمیزاره ولی اونام حرم خوری می‌کنند