2777
2789
عنوان

چرا تو خواب هیچ وقت نمیشه جیغ زد

145 بازدید | 28 پست

بارها برام پیش اومده ، خواب دیدن تو خواب چند نفر مثله خفت گیر داشتن میدوئیدن دنبالم تا بگیرنم و ببرنم 

ولی من  هرچقد زور میزدم صدام در نمیومد تو خواب که بخوام جیغ بزنم 

یا مثلا پام چسبیده بود زمین نمیتونستم فرار کنم ، انگار پام فلج شده بود 

بنطرتون علت این وقایع چیه 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معمولاً هنگام دیدن کابوس یا یک خواب بد احساس می کنیم که می خواهیم جیغ یا فریاد بزنیم. در این موضوع، جیغ های ما نماد خشم یا ترسی هستند که انباشته شده است. ناتوانی در جیغ زدن، مانند فرار کردن یا ضربه زدن به شخصی در خواب و کابوس، بدین دلیل رخ می دهد که مناطقی از مغز که نورون های حرکتی را کنترل می کنند در حین خواب به حالت خاموش در می آیند. نورون های حرکتی مسئول تمامی انتقباضات ماهیچه ای هسند. از آنجا که زبان و گلو، که برای جیغ زدن به کار می روند، نیز از ماهیچه تشکیل شده اند، هنگام خواب امکان جیغ زدن ندارید».

حالا من شمردن یا شماره تلفن گرفتن تو خواب اشتباه انجام میدم صدبار انجامش میدم آخرم نمیتونم تا از خوا ...

حاضر شدن واسه مدرسه رفتن هم خیلی بده

۱۰۰بار لباس میپوشم تو خواب میبینم اصن جور نمیشه یا چروکن یا اشتباه پوشیدم

آخر شب میشه هنوز مدرسه نرفتم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
معمولاً هنگام دیدن کابوس یا یک خواب بد احساس می کنیم که می خواهیم جیغ یا فریاد بزنیم. در این موضوع، ...

چقد جالب بود

جواب سوالمو گرفتم 

ممنونم😍😘

به زمانبندی خدا شک نکن❤️