2777
2789
عنوان

اخرش من نفهمیدم زایمان سزارین بهتره یا طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 140 پست
جر دادن که درست نیست یه برشه که تو طبیعی هم این برش هستیکیش رو شکم، یکیش رو نقطه حساس!

خب من شنیدم شکم هفت لایه برش میخوره ولی نقطه حساس فقط یه پوسته که برش میخوره

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دردش بدترین درد دنیاس ، مخصوصا اون آخراش ولی خب قابل تحمل بوده که الان اینجام ، نمردم که 😁

تواناییت عزیزم خیلی خوب بوده 

به نظرم خانومایی که طبیعی زایمان میکنن واقعا خیلی شگفتانه و قدرتمندن من خودم به شدتتتت میترسم 

حتی میترسم خودم بمیرم همونجا 😐💔

روزای خوب توی راه😎✌🏻

دردش بدترین درد دنیاس ، مخصوصا اون آخراش ولی خب قابل تحمل بوده که الان اینجام ، نمردم که 😁

نه دور از جون انشالله سایت بالا سره بچت باشه . ببین من همش میگم نکنه به خاطر درد نتونم زور بزنم بچه وسط راه بمونه خفه بشه اصن واقعا دارم خل میشم

سزارینیا میگن درد بعدش بده وای طبیعی بهتره طبیعیا میگن دردش زیاده برو سزارین هیچکس راضی نیس😄کلن زایمان بدون دردو ناراحتی نمیشه مونده به بدنت که چقد مقاومت داشته باشه جاری من سزارین کرد بعد ۵روز رف ارایشگاع موهاشو رنگ‌کرد یه دوستمم طبیعی زایمان کرد سر یکساعتو نیم کل ماماها میگفتن ما به این خوشزایی تو این چندین سال ندیدیم  ولی من بازم از درد طبیعیو بخیش‌میترسم 

ببین من میترسم وسطش از درد تموم بشم چه جوریه دردش؟ بعد باید همش زور بزنی وقتی که بچه داره میاد ؟

ببین من یک روز تمام درد داشتم یک روز بستریم کردن اگه شدت درد خیلی زیاد بشه که نتونی تحمل کنی یه جور گاز هست میذارن برای اکسیژنت که حالت بی حسی بهت میده برای من هم گذاشتن درد رو دیگه حس نمی‌کردم ولی انگار خمار شده بودم😂😂 ولی از لحظه ای که گفتن بچه اومده داخل کانال زایمان تا لحظه به دنیا آمدنش در کل پونزده دقیقه هم نشد درد داره ولی جوری نیست که از پا در بیای ولی از من می‌شنوی حتما ماما همراه بگیر حتما

خب بستگی به خودت داره،سزارین اون لحظه راحت تره ولی بعدش یکم درد داری،طبیعی در لحظه خیلی زجر اوره

خب هردوش ی ریسکه دیگه 

طبیعیم میتونه برای بعضیا حتی بعدشم زجر اور باشه

روزای خوب توی راه😎✌🏻

خب هردوش ی ریسکه دیگه طبیعیم میتونه برای بعضیا حتی بعدشم زجر اور باشه

نمیدونم عزیزم،  راستش هنوز ازدواج نکردم چه برسه بع بچه😂

حیوان دوست❤️❤️❤️یک عدد دانش آموز😐

من در خودم هیچ کدوم نمی‌بینم 

درد پریود نمیتونم تحمل کنم چه برسه به درد طبیعی

از اتاق عمل هم میترسم

یه بلفارو هنوز نتونستم برم انجام بدم

میترسم....

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
ببین من اصن نمیتونم تصور کنم چجوری باید روی اون صندلی با اون شرایط سخت بشینم و زور بزنم . خیلی میترس ...

منم نمیتونم تصورم کنم شکمم پاره باشه واسه همون طبیعی انتخابمه 

نوشتم هر کس با توجه به شرایط خودش تصمیم میگیره 

بستگی داره طرف تو چی ترس داشته باشه 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

من دوتا بچه هامو سزارین کردم به همه هم پیشنهاد میدم سزارین میدم چون خواهرم طبیعی زایمان کرد تازه یه بچه و افت واژن و سر بچه تغییر کرد و پایین بخیه کامل خورد حتی نمیتونست بشینه و عفونت شدید کرد ولی من راحت بودم و مشکلی نداشتم هر دو بخیه داره پس کسی نگه طبیعی خدادادیه چون اون زمان علم پیشرفت نکرده بود و تجهیزات نبوده خیلی ها هم، بخاطر طبیعی هم بچه رو از دست دادن هم جون مادر از دست رفت

فکر کن بعد انجام بده قدر ثانیه ثانیه لحظه های زندگیتو بدون زندگی برگشت نداره ولی ترمزداره مواظب حرفات باش تا دل نازکی رو داغون نکنی تا میتونی انرژی مثبت بده تا انرژی مثبت دریافت کنی خودتو فدای حرفای بیهوده رودربایستی های نابود کننده نکنی بدون تو خود تو میتونی خودتو شاد یا ناراحت کنی پس بیا بهترین انتخاب و داشته باش برات آرزوی موفقیت میکنم 

ببین من یک روز تمام درد داشتم یک روز بستریم کردن اگه شدت درد خیلی زیاد بشه که نتونی تحمل کنی یه جور ...

مرسی عزیزم خیلی خوب توضیح دادی . چشم توی فکرم هست ماما همراه بگیرم . کدوم بیمارستان بودی

صددرصد سزارین اکثر کسای ک طبیعی زایمان میکنن مشکل گشاد شدن واژن رو دارن

اون برا ۲۰ سال ۳۰ سال پیش بود که با طبیعی گشاد میشدن الان طبیعی رو کامل می‌دوزند جمعش میکنن بخیه زیبایی میزنن