2777
2789
عنوان

میخاد یواشکی ازم عکس بگیره بفرسته برا رفیقش

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 106 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی داستان همین گروگان و بگو ک دوستش بوده و کلک زده بهشون و اینا‌

یا داستان دربیار ک فلانی دوستشو فلان کرده و اینا 

خدا بهت صبر بده

کاربری دست خودم و خواهرمه♡اگه چیز بی ربط دیدین ماجراجویی نکنین    
اسی داستان همین گروگان و بگو ک دوستش بوده و کلک زده بهشون و اینا‌یا داستان دربیار ک فلانی دوستشو فلا ...

اسی مستقيم بهش نگو مثلا سر شام برای مادرت تعریف کن بزار بشنوه 

روی گوشیش آب بریز بسوزه

هنوز قسطشو ندادیم ب خدا

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

من مشاورم اما برای خواهرتون مشاور حضوری جواب میده حتی مراکز بهداشت هم مشاور دارن گلم به زنگ بهشون بز ...

این مگه راضی میشه برع مشاور 

ب نظرتون باید چیکار کرد. 

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

ارهههه بابا من ک خیلی از دعا جواب گرفتم خداروشکرفقط پیش ادم خوب برید

خوشبحالتون انشالله مشکلاتتون حل شده خدا یه نگاهیم ب این خواهر من بندازه🥲

اسی داستان همین گروگان و بگو ک دوستش بوده و کلک زده بهشون و اینا‌یا داستان دربیار ک فلانی دوستشو فلا ...

کم آوردم دیگه نمی‌کشم .....

خاهرت اخلاقای پسرونه نداره؟یا اون دوستشو میشناسی اون شاید اهلاقای پسرونه طور داره ؟

اون دختره لباساشم پسرونه اس بدون سال میگرده با دوچرخه باشگاه میاره بدن میسازع تو کل عمرش رژ ندیدع

این مگه راضی میشه برع مشاور ب نظرتون باید چیکار کرد.

ببرش مرکز بهداشت حالا هر بهونه ای 

حتی شده از مدرسه کمک بگیرید و برای مدرسه ببریدش مرکز بهداشت 

اگه مشاور رو مطلع کنی خودشون صداشون میکنن و باهاش صحبت میکنن 

حتما خواهرت دفعات بعد مشتاقانه میره 

ای واای ..چی بگم ..دیگه گناش گردن خودشه..خدا هم اون بالا شاهد وناظره ..ب خدا بسپار درست میشه..

کاش خدا بزنه منو بکشه راحت شم دیگه کم اوردم