آهای خوش اندامها سلام. گروه بنفش من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲ هدف اول:۷۰ هدف دوم:۶۵.🔒 هدف سوم:۶۰🔒. هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من پیش بیوس بعد ده سال ناباروری باردار شدم. فقط اصلاح سبک نیست دارو میده هم گیاهی هم شیمیایی و اگه ببینه جواب نمیده خودش ارجاعات میده برای iui ivf
آهای خوش اندامها سلام. گروه بنفش من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲ هدف اول:۷۰ هدف دوم:۶۵.🔒 هدف سوم:۶۰🔒. هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!
عزیزم😍 چقدر انرژی مثبت گرفتم ممنونم از راهنماییت چطوری باید نوبت بگیرم اطلاع دارید شما؟
خواهش میکنم إن شاالله به زودی بارداری دوتامون، خدارو چه دیدی شاید تو مطبش همدیگه رو درحالی دیدیم که بارداریم.😁😍 برای نوبت دهی یا تو ساعت اداری در طول هفته به منشیش پیام بده یا اینکه قبل از اذان صبح دم در مطبش اسمتو روی کاغذ بنویس حول و حوش ساعت ۶ صبح خانم دکتر خودش میاد قبل از اومدن منشی مریضای بدون نوبت رو تا ساعت ۸ ویزیت میکنه. به نظر من این بهترین مدل مراجعه است آدرسشان که چهارمدون روبروی کوچه عشقعلیه. اون تایم اومدن خانم دکتر هم من معمولاً میرم تو حرم میشینم زیارت میکنم و دعا میخونم یه دل سیر.
انشالله خیلی ممنون از لطفت انشالله حضرت رقیه خودش به حاجت دلت نگاه کنه😘
إن شاالله به دل دوتامون نگاه کنه