2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلاس تقویتی چیه پس.پول بگیر وقت اضافی براش بزار.

من بچه دارم وقت ندارم

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

وظیفه معلمه اموزش بده اصلا نباید اسم معلم خصوصی می اوردی وقتی این مسئولیت رو پذیرفتی سختی هاشم باید بپذیری از اولم میدونستی همه بچه ها در یه حد هوش نیستن و بعضی ها گیرایی شون خیلی پایینه .من خودمم اموزگار ابتدایی هستم از روشهای مختلف تدریس باید استفاده کنی شعر قصه بازی خشک تدریس نکن 

ولی هیچ وقت به یه مادر نگو بچه شما عقب تره😥اینو که میگی انگار تیر به قلبش زدی حالا اینکه توقع این م ...

یکی وظایف معلم اینه که اطلاعات درسی و وضعیت بچه رو به صورت شفاف و صریح بیان کنه و در اختیار خانواده اش بزاره اینکار نکنه در حقیقت خیانت هم به والد بچه کرده هم خود بچه 

🌿❤️🌷

شما خارج از فضای مدرسه وظیفه ای نداری که فیلم بگیری و باز توضیح بدی

ولی رک بهشون نگو معلم خصوصی ‌بگیرید 

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.

معلم وظیفش فقط تدریس تو محل کاره

اونم به صورت جمعی و گروهی

حالا یکی مشکل داشت دو بار سه بار ادم توضیح میده

این که اینهمه توضیح دادید و ویدیو فرستادید خارج از وظایفتونه و توقع والدینو میبره بالا

وظیفه معلمه اموزش بده اصلا نباید اسم معلم خصوصی می اوردی وقتی این مسئولیت رو پذیرفتی سختی هاشم باید ...

عجب 

واقعا فکر کردید نمیدونستم وظیفه معلم هست ؟ بله هست ولی در تایم کاری 

همه راه ها رو امتحان کردم و من هیچ درسی رو خشک تدریس نمیکنم 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

هیچ وقت به کسی نگو معلم خصوصی

من فقط به لازم التوجه هام که خوندن و نوشتن بلد نیستن گفتم معلم خصوصی بگیرن چون سرگروه گفت

بقیه که ضعیفن دیگه میگم تلاششون بیشتر کنن

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷