2777
2789
وظیفه معلمه اموزش بده اصلا نباید اسم معلم خصوصی می اوردی وقتی این مسئولیت رو پذیرفتی سختی هاشم باید ...

عجب! من تو کلاسم ۳۶ نفرن 

بشدت هم تدریس رو جذاب میکنم کاملا روش اصولی و درست 

ولی وقتی دارم مفهوم تقسیم نوع دوم با مسئله و شکل رو به بچه کلاس چهارم میگم که ضرب کلاس سوم بلد نیست و اون بچه یاد نمیگیره 

یعنی مشکل از تدریس منه؟ یا یعنی نمیدونستم که بچه ها یک جور نیستن؟ یا این بچه ضعف پایه داشته و ب من ربط نداره؟؟

من وقتی از ۳۶ تام ۲۸ نفر تو کلاسم بلدن اون ۸ نفر ضعف پایه دارن و ب خانوادشون هم‌میگم و کاری نمیکنن دیگه کاری از دستم برنمیاد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اتفاقا فشار بیش از توان بچه بهش ظلم هست .

این بچه الان توان یادگیری نداره سال های بالاتر به مشکل میخوره 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

کاریش نمیشه کرد .زنگ تفریح فقط

زنگ تفریح ۱۰ دقیقه هست برای استراحت و تجدید قوای معلم 

گاهی هم پرینت برگه و صدکار دیگه

اون باید مامانش بهش برسه وظیفه معلم نیست که ضعف پایه رو جبران کنه 

وظیفه اش اینه درسشو بهترین نحو تدریس کنه اینکه سال قبلیا رو بلد نیست ب او ربطی نداره

حق با شماست عزیزم .ولی من دلم برای بچه ها خیلی میسوزه مفاهیم خیلی سخته نسبت به سنشون .

ما تو کلاس پسرم ی نمونه داریم معلم اجازه میده مادرش موقع امتحان پیشش بشینه و بهش توضیح بده و کمکش کنه .

منم پنجمم 

حس می کنم اون دانش اموز در برابر یادگیری مقاومت می کنه

من ۶ تا دانش اموز نیاز به تلاش دارم تو کلاسم

کل کلاس و ۶ تا گروه کردم و بینشون رقابت انداختم

الان خودشون به خودشون می گن بیشتر درس بخون

و دانش اموزامم نسبت به پارسال پیشرفت کردن

بعد من انتهای دفتر ریاضی هم نکات مهم فصل و می گم می نویسن

بچه ها هم خودشون می گن که خیلی جزوه بهشون کمک می کنه 

ولی یک دانش اموز دارم به خاطر شرایط خانوادگی کلا در برابر فهمیدن مقاومه 

بعد سر همین گروه بندی ها بچه ها بیشتر باهم صمیمی شدن 

و معلم ها اغلب دانش اموز ضعیف و کنار دانش اموز قوی می زارن ولی اینا باهم صمیمی شدن

البته بعضی ها تداخلات اخلاقی دارن که با جابه جایی اوکی می شه 

مسابقاتشون گروهیه

کسب امتیازاتشون گروهیه 

و تو اینجور مواقع می فهمن که درس نخوندنشون فقط به ضرر خودشون نیست و به گروهشونم اسیب می زنه