2777
2789

همسرم گفت از۶نفری که خوردنش دونفر

یعنی خود همسرم و رئیسشون دلدرد گرفتن

البته همسرم گفت پهلوهاش دردگرفته و غذا رو دلش مونده و معدش سنگینی کرده

اسهال نداشته

ولی رئیسشون دلدردگرفته و اسهال

ولی ۴تای دیگه هیچیشون نشده

همسرم تقریبا یک هفته بود که علایم گوارشی داشت اسیدمعدش زیادمیشد واذیتش میکرد

بهش میگم شاید ادامه ی همون مشکله

دلیلی برای رئیسشون پیدانکردم هنوز خیلی ناراحت شدم🥲😔

مثل اینکه از یخچال محل کار روغن زیتون برمیدارن حسابی میریزن روی عدسی

بهش میگم خب روغن زیتون سرصبحی شل میکنه شکمو

شاید رییسشون بخاطر روغن زیتون دلدردشده

بخدا توعدسی هیچی نریختم خیلی عادی درست کردم بعدکه خنک شد سریع گذاشتم یخچال

حس میکنم آبروم جلو‌ رییسشون رفت البته رئیسشون اصلاااا اشاره ای به این موضوع نکرد که بعد غذا اینطورشده

خواهش میکنم دلداریم بدین دارم غصه میخورم🫠😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

روغن چرابقیه روشل نکرد؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

اتفاقه دیگه عزیزم ما خونه می‌ساختیم واسه کارگرا غذا درست کردم خودمم اصلا ازش نخوردم شور شده بود بیچاره ها از بس آب خورده بودن مسموم شدن سال بعد دوباره همون کارگرا اومدن به شوهرم گفتن غذا از خونه نیار بخر برامون آبروریزی از این بدتر 😂😂

واسه روغن زیتونه خب مشخصه که

خب چرا این خنگا متوجه نشدن😭چرا شوهرم به من عذاب وجدان داد

البته این بنده خداهم مستقیم اشاره نکردکه بخاطر غذابوده

گفت عجیبه منو فلانی اینطوری شدیم

من خودم فهمیدم که احتمالا به غذا شک کرده