2777
2789
عنوان

امروز عدسی درست کردم واسه همسرم وهمکاراش یه اتفاق بدافتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 38 پست
عدسی خودش شکم راه اندازه، ازون ور صبح خوردن و با روغن زیتون. تعجب از اون چهار نفری که اسهال نشدن بای ...

وسط ناراحتی خندم گرفت😂

پس چرا انقد تعجب کردن از دلدرد سرصبحشون

منم بهش همینو گفتم اتفاقا

فقط میخواست منو ناراحت کنه😂بهش گفتم کوفت نمیدم باخودت ببری ازاین به بعد🤣

اتفاقه دیگه عزیزم ما خونه می‌ساختیم واسه کارگرا غذا درست کردم خودمم اصلا ازش نخوردم شور شده بود بیچا ...

وای عزیزم😂😂الهییییی

اخه اینم چون پیش رئیسشون بوده خیلی خجالت کشیدم الان فکرمیکنه چلمنگم نمیتونم غذابپزم🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا این خنگا متوجه نشدن😭چرا شوهرم به من عذاب وجدان دادالبته این بنده خداهم مستقیم اشاره نکردکه ب ...

آخه روغن زیتون روی عدسی با چه عقلی زدن

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
وسط ناراحتی خندم گرفت😂پس چرا انقد تعجب کردن از دلدرد سرصبحشونمنم بهش همینو گفتم اتفاقافقط میخواست م ...

من که خودم اینطوریم معذرت میخوام عدسی بخورم شکمم شل میشه. با روغن زیتون و ناشتا بخورم باید تو سرویس بستری شم😂همون دیگه براشون غذا نذار نهایت یه گوجه خیار بده خودشون خورد کنن با پنیر بخورن

من که خودم اینطوریم معذرت میخوام عدسی بخورم شکمم شل میشه. با روغن زیتون و ناشتا بخورم باید تو سرویس ...

وایی😂اره والا عدس بشدت روندست منم توگریه به شوهرم گفتم😂

گفتم عدسی که خودش روندست با روغن زیتونم خوردینش اونوقت الان فکرمیکنی مسموم شدی🫠