2777
2789

الان حستون نسبت به رفتار و افکار اون موقعتون چطوریه با گذر زمان چه چیزهایی در شما تغییر کرد

شده فکری یا رفتاری توی اون دوره داشته باشین که همش حسرتشو بخورین که کاش طور دیگه رقمش میزدید من شخصا اون سال ها اشتباه زیاد کردم و همش حسرتشو میخورم

خیلی قوی شدم

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندسالته مگه

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

از داغون ترین و بدترین دوران زندگیم

حالم از اون روزا بد میشه

چه خوب که گذشت

لعنت به خانواده بد که بهترین دوران های زندگیت رو برات زهر میکنه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

فقط فهمیدم خیلی زود باور میکردم اعتماد میکردم 

الان شکاک ترین بشر عالمم البته ۱ـ۲ سال میگذره از اون سن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

نه اصلا حسرت نمیخورم اگه برمیگشتم به عقب دوباره همین راه رو میرفتم ولی رفتارو اخلاقم اصلا تغییر نکرده هنوز همون جوری ام😅

نَبود وُ نیستُ و نَخواهَد بود عَزیزتَر اَز تو بَرایِ مَن جانِ مَن:)A🫀✨️️ 

چرا اشتباهات خودت باعثش شد یا اینکه دیگران نقش داشتن توی بد بودن حالت

متاسفانه تنهایی در حال جنگیدن بودم برای گرفتن طلاق

تنها پله دادگاه محضر دفترخونه وکیل برو بالا بیا پایین

هیچکس نبود جز خدا