2777
2789
عنوان

من خیلی مادر بدیم خیلی

293 بازدید | 23 پست

پسرم کلای اوله از عصر داشتیم مشق مینوشتیم تا ساعت نه و نیم شب

میخاستم برم حموم میخاستم شام بخورم ( یه کم غذا برای پسرم بود ک پاشد خورد و باز اومد سرمشق.من غذا باید برای خودم درست میکردم)هیچکاری نتونستم بکنم تازه مشقاشم تموم نشد

معلمشون  هرروز ب اندازه ی کل هفته مشق میده

منم اعصاب نداشتم وقتی مینوشت با کوچیکترین اشتباهی سرش داد میزدم کلی گریه کرد بچم 

واقعا خسته ام

خیلی ناراحتم

اما دست خودم نیست منم یه تحملی دارم

از باباش جدا شدم

عاشق باباشع همش میخاد بره پیش اون

حق داره مگع ن

من پسرم هنوز یک سالشه واقعا اذیتم خیلی اذیت داره منم گاهی سرش داد میزنم و پشیمون میشم

نمی‌دونم شاید طبیعیه شایدم ما دیگه واقعا اعصابمون نمیکشه

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو مادر بدی نیستی عزیزم فقط خسته شدی و احتیاج به استراحت داری همه ی مامانا همینن سر بچه هاشون داد میزنن ولی وقتی بچه میخوابه انگار قلب ادمو از سینه اش میکشن بیرون ولی عادیه خب مادرا هم انسانن دیگه 

دلم براش هزار تیکه شد

بابا نداره پیشش نیس

الان نقطه امنش شمایی

با داد حس ناامنی میدی بهش

خودشو تنها تر میدونه

نکن🥲لطفا

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

نه عزیزم . 

هم شما و هم پسرتون هردو حق دارید .

قبل نشستن پای درس قبلش ذهنتون اروم‌ کنید ی موزیک شاد بزارید و همچنین ی گروه بزنید با مامان هایی ک بچه هم سنوشما دارن تعامل کنید و بیشتر مشورت کنید

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    

شرایطت سخته حق داری عزیزم

براش جبران کردی و میکنی

غصه نخور مامان مهربون🌹

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️

تو مادر بدی نیستی فقط خسته ای

چون ربات نیستی 

انسانی

حق داری خسته بشی کم بیاری 

اما همیشه ی همیشه پیش ذهنت باشه که بچه ت چند سالشه و چشم امیدش به توعه 

بهت کمک میکنه بتونی خودتو کنترل کنی

به دستای کوچیکش نگاه کن

همه عصبانیتت فروکش میکنه

سعی کن قبل از خواب از دلش دربیاری که هر دو تاتون با آرامش بخوابین 

نه مامان بدی نیستی.خودت رو سرزنش نکن.همه آدم ها یه وقتایی کم میارن.فشار زندگی روت زیاده.کلاس اولی داشتن سخته.اشکال نداره یه ساعتایی بره پیش باباش.هم پسرت استراحت می‌کنه هم شما.بعد میاد با انرژی درس میخونه. و اینکه نگران نباش پسرت هم باباش رو دوست داره هم مامانش.دلش واسه باباش تنگ میشه و وقتی اونجاست بازم دلش برای شما تنگ میشه میخواد بیاد پیشت