2777
2789
عنوان

من خیلی مادر بدیم خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 23 پست

سلام دوست عزیز

میدونم تنهایی، خسته ای، کلافه ای و بار زندگی روی دوش شماست... ولی تو رو خدا یکم روی خودت کار کن حالا به هر طریقی که خودت فکر میکنی به آرامش میرسی... ورزش، کلاس آشپزی، کلاس هنری، سینمایی، پارکی و ... 

تو رو خدا روی سر بچه ات داد نزن اون پشت و پناهش شمایی... دلم برای هر دوتون گرفت.

با معلم پسرت تعامل داشته باش و ازش بپرس که چطوری به بچه آموزش بدی که سریعتر پیش بروید اگر فیلم آموزشی داره برات بفرسته ... ان شاء الله که کم کم زندگیتون به آرامش برسه

ما همسایه مون دخترش کلاس اولیه اینقدر سرش داد میزنه من طپش قلب میگیرم هی به بچه هم بد و بیراه میگه یعنی دلمون رو خون میکنه برای اون بچه

تا خدا هست ... زندگی هست 😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم رفتارت طبیعی شرایط خیلی هامون بده من بااین جمله که این چه گناهی کرده یکم جلوخودمومیگیرم بزاربا ...

میذازم ببینه

الان مشقاشو نوشت رفت پیش اون

من از خدامه پیش باباش باشه هم خوشحاله هم من یه نفسی میکشم

سلام دوست عزیزمیدونم تنهایی، خسته ای، کلافه ای و بار زندگی روی دوش شماست... ولی تو رو خدا یکم روی خو ...

منم دقیقا مث همسایه شمام

من چطور برم پارک سینما وقتی وقت ندارم یه دوش بگیرم

صبحها سرکارم عصراهم همش مشق

فقط یکی دوساعت میخابم عصر

دیگ وقت زیادی ندارم برای خودم

منم دقیقا مث همسایه شماممن چطور برم پارک سینما وقتی وقت ندارم یه دوش بگیرمصبحها سرکارم عصراهم همش مش ...

بالاخره پنجشنبه ای، جمعه ای یک ویت خالی برای خو ت جور کن ... ان شاء الله که زندگیتون غرق در آرامش و آسایش بشه❤️🙏🏻❤️🙏🏻

تا خدا هست ... زندگی هست 😊