2777
2789
عنوان

بستن حساب بانکی

42 بازدید | 10 پست

خانوما من یه حساب دارم می‌خوام ببندم سوالم اینه باید برم همون شعبه یا هر شعبه از همون بانک برم قبوله؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من که گفتم ببنده برام باز کنه اومدم خونه دیدم اونو نبسته یکی تو شعبه خودشون باز کرده

لعنت بهشون واقعا

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

وا عزیزم چرا الکی لعنت میکتی !خب سیستم اجازه نمیده دست کارمند بدبخت نیست که. ضمن اینکه میتونی بری رم ...

بخاطر اینکه همینا گفتن حساب باز کن ۲۰ روز بعد صدرصد وامتو بهت میدیم چند روز پیش زنگ زدن که ما نمی‌دونم تسهیلات نداریم وام نمیدیم حسابم مهم نیست لعنت به خاطر اینکه که ادمو گول میزنن 

چجوری رمز اینترنتی بگیرم؟ بانک توسعه تعاون 

بخاطر اینکه همینا گفتن حساب باز کن ۲۰ روز بعد صدرصد وامتو بهت میدیم چند روز پیش زنگ زدن که ما نمی‌دو ...

تو این زمینه حق داری. از بانک باید رمز اینترنتی بگیری البته نمیدونم این بانک این اپشن رو داره یا نه. ولی به هرحال اینولازم نیست فقط شعبه ی خودت بری.

تو این زمینه حق داری. از بانک باید رمز اینترنتی بگیری البته نمیدونم این بانک این اپشن رو داره یا نه. ...

دستت درد نکنه حالا فردا زنگ میزنم خدا کنه نخواد برم بانک امتحان دارم🥲