چند ساله رو مخش میرم بزارم عمل کنم میگه نه نه نه اگه میخوای اینکارو بکنی طلاقت میدم مستقیم میری خونه بابات من همینجوری قبولت کردم و همینجوری هم میخام الان من دوست دارم عمل کنم براش مهم نیست کلی دعوا و بحث داریم هر سری اطرافیانم عمل میکنن خیلی ناراحت میشم حسرت ب دلم مونده دارم میترسم از حرص میگه اونا برای خودشون میکنن من نمیزارم هر چی هم بحث کنی فایده نداره چیکار کنم تا حرفشو میزنم دعوا میشه شدید ولی من دارم افسرده میشم چون واقعا دلم میخواد الان بهش گفتم بریم مشاور ببینیم مشکل از کیه میگه باشه بریم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
کاش شوهرمنم مخالف بود ونمیزاشت عمل کنم البته میگف عمل نکن پشیمون میشی اما من بحرفش گوش ندادم بخدا خیلی خیلی پشیمونم خیلی بده اصلا نه ظاهرش خوبه نه تنفسم هزاریک مشکل دارم یکسال نیمه با دهن باز میخابم نوک بینی تحلیل رفته عفونت میکنه تنفسم سخته هیچ کاری ام از دستم بر نمیاد روزی ده هزار بار خودمو دکترو لعنت میکنم