2777
2789
عنوان

دعوا سر عمل بینی با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 20 پست
یسری مسائل تو‌ زندگی ارزش بحث و دعوا ندارناینم دقیقا موضوعی هست که ارزش اعصاب خوردی نداره

بخدا من خیلی صبوری کردم تو زندگی حقم نیست حرف نا مربوط میزنه میگه هرکی عمل میکنه مشکل داره خرابه من این حس رو دارم ب کسایی ک عمل میکنن توهم عمل کنی دیگه نمیخام تو خونه ام باشی حتی زندایی هاش عمل کردن ب تازگی خیلی حرص میخورم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

خیلیا هستن راضین خیلیم هم خوشگل شدن اما یه درصد فک کن تو جزاونا نباشی ویلایی که به سر من اومد خدایی نکرده زبونم لال سرت بیاد . من پیش یه دکتر خوب رفتم وخیلی هم پول دادم اونایی با من عمل کردن هیچکدوم مشکل ندارن . اما بازم اگه اصرار داری حتما تو انتخاب دکترت دقت کن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلیا هستن راضین خیلیم هم خوشگل شدن اما یه درصد فک کن تو جزاونا نباشی ویلایی که به سر من اومد خدایی ...

عمرا بزاره منم بهش گفتم دیگه هیجا باهات نمیاد ی مدت میخام تو خونه فاز افسردگی بگیرم احمق میگه عمل کنی می‌فرستمت خونه بابات 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
عمرا بزاره منم بهش گفتم دیگه هیجا باهات نمیاد ی مدت میخام تو خونه فاز افسردگی بگیرم احمق میگه عمل کن ...

قدر سلامتی تو بدون بخدا کاش منم شوهرم دعوا میکرد نمیزاشت خیلی خیلی حالم بده اصلا نمیتونم تو آینه خودمو نگاه کنم 

عمرا بزاره منم بهش گفتم دیگه هیجا باهات نمیاد ی مدت میخام تو خونه فاز افسردگی بگیرم احمق میگه عمل کن ...

من حاضر بودم بمیرم اما عمل کنم . کاش واقعا هم میمردم تا این بلا سرم بیاد

یعنی اختیار خودمو نداشته باشم باید ی عمر حسرت داشته باشم

اگر میبینی زندگیت و شوهرت و. خوبه نکن حوصله داریا

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂