2777
2789

من لباس کم میخرم. کاشت ناخن و لیزرم ندارم. هر دوماه یکبار یک و نیم پول کلاس زبانم میشه. این ترم شهریه دانشگاهم شد 6میلیون. تازگیا دوست دارم باشگاه برم که ماهی 500میخواد به نظرتون خرجم بالاست بیخیال باشگاه بشم؟ وضعمون معمولیه 

من ترجیحم اینه پول جمع کنم خونه بحرم 

تاپیک اخرم هس

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شهریه دانشگاه ۷تومن با خرج وسایل میشه ۱۰

باشگاه ۲تومن کلاس زبان هرماه ۱۲۰۰

کاشت ناخن و مژه ندارم 

لیز ی ماه درمیون ۱تومن 

لباس هرچی نیاز باشه میخرم نه اینکه حتما هرماه لباس بخرم 

رفت آمد و خوراکی ورزشی ۲تا۳تومن

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!   
هزینه کتاب هایی که هر ماه می‌خونید هم بگید

کتاب های درسیم امادگی برای ازمون دکتری شد سه تومن دو تا کتاب. 

مابقی رو از سایت طاقچه. پی دی اف میخرم اخه خیلی گرونن