2777
2789
عنوان

امشب با داداشم رفتیم سینما و کافه و خرید خب😁

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 53 پست
عزیزم منو به جنون رسوندمادرم هم پسر دوست دیگه آخرشو بخونالان ازدواج کردم باهمه بدبختیهاشراحت شدم الا ...

ای باباا

درک میکنم جون خانواده مادرم مخصوصا مادربزرگم همینطوری بودن و هستن

مامانم یه ماه تمام وقتی مادربزرگم کرونا داشت بالاسر مادربزرگم بود هر روز براش ماهیچه و قلوه و.. میگرفت و می‌برد بیمارستان

بعدشم یه ماه تو خونه دستشویی شو میگرفت

فکر کردی آخر سر چی گفت؟

برگشت ب مادرم گفت تو مگه چیکار کردی؟

پسرم زحمت کشید برام ۲۰ سال پیش قلبمو عمل کردم یه شب بیمارستان بود نخوابید بخاطرم😐😂

در این حد نمک نشناس و بی لیاقت

الانم با منو مامانم زندگی میکنه همه چیش گردن مادرمه

رو مخ منم هست

پیش ماست، سنگ پسراشو ب سینه میزنه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با تشکر از شما من بیام کلی خوش میگذره بهتون ( وی شوخی میکند ) خواستید منم ببرید زودتر بگید که موجب م ...

😂😂

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
ای باباادرک میکنم جون خانواده مادرم مخصوصا مادربزرگم همینطوری بودن و هستنمامانم یه ماه تمام وقتی ماد ...

دقیقا مادرمنم اینطوره

منم رفته بودم پیششون هر روز بهشون رسیدگی میکردم

غذا درست میکردم

چندین سال پیش داداشم خونشون کرده بود توشیشه الان براش عزیز شده

دیدم سنگ پسرشو به سینه میزنه

واسه پسرش ماشین خرید خونه به نامش کرد

منم از اون محل اساس کشی کردم

رفتم محله دیگه

فقط خودم چندروزی یه بار میرفتم بهشون سر میزدم

الان ماهی یه بارش کردم

کم کم بیشترشم میکنم

راحت شدم راحت

دقیقا مادرمنم اینطورهمنم رفته بودم پیششون هر روز بهشون رسیدگی میکردمغذا درست میکردمچندین سال پیش داد ...

بهترین کارو کردی

پیش شوهرت بدشونو نگو هیچ وقت

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

خونواده خودش بدترنخونواده من هرکاری بکنندربرابر خونواده اونها رو سفیدن🤣🤣🤣

پس عالی شد😂😂😂