2777
2789

بعدش صبح متوجه شدم هم حالش دیشب بد بوده هم دزد ماشینشو تو پارکینگ زده و باطری ماشینشو برده و حالش گرفته بود.

خوابم یعنی تعبیر شده؟ به خوابهام اعتماد کنم؟

اخه خیلی وقتها خونوادمم میگن چرا هر خوابی میبینم درست در میاد

فقط بهت میگم خواباتو برای کسی تعبیر نکن

اگه بعدا اتفاق بدی براشون بیوفته فکر میکنن تو خواب دیدی براشون یا مثلا میگن حتما چون تو خواب دیدی اتفاق می افته 

ولی اگه اتفاق خوبی باشه اصلا تورو یادشونم نمیمونه 

کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))

رویای صادقه داری مثل دختر خاله من چند سال پیش خواب عروسی من و شوهرم رو دیده بود شوهرم دقیقا همونجوری که تو خوابش بود لباس عروسم تالار ارایش دقیقا همون چیزی بود که تو خوابش دید

نَبود وُ نیستُ و نَخواهَد بود عَزیزتَر اَز تو بَرایِ مَن جانِ مَن:)A🫀✨️️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط بهت میگم خواباتو برای کسی تعبیر نکناگه بعدا اتفاق بدی براشون بیوفته فکر میکنن تو خواب دیدی براشو ...

متوجه نشدم. 

البته به این خانمه اصلا نگفتما تو پارکینگ دیدم اشفته بود و گفت دیشب زیاد سر حال نبوده و گفت صبح هم بیدار شدم دیدم دزد ماشینمو زده

مرسی نظر دادیرویای صادقه چیه؟

😘

یعنی خوابی که واقعیت داره مثلا تو دیشب خواب دیدی خیلی اتفاقی گلدان خونه افتاد شکست بعد امروز دقیقا همین گلدان میشکنه 

😘یعنی خوابی که واقعیت داره مثلا تو دیشب خواب دیدی خیلی اتفاقی گلدان خونه افتاد شکست بعد امروز دقیقا ...

مرسی دقیقا همینه خیلی از خوابهام درست در میاد. حتی یادمه قبل ازدواج تو خواب دیدم خونواده همسرم منو دعوت کردند و یکی از اقوامش از من خوشش نیومد و دقیقا بی دلیل همون ادم باهام سر سنگینه و تمایلی نداره به رابطه با من

متوجه نشدم. البته به این خانمه اصلا نگفتما تو پارکینگ دیدم اشفته بود و گفت دیشب زیاد سر حال نبوده و ...

میگم اگه اینجوری هستی که خوابی رو میبینی و بعد اتفاق میوفته اصلاااا به روی خودت نیار و حتی به خانوادتم درمورد اینکه اینجوری هستی نگو چون ماهم یکی رو توی فامیل داشتیم اینجوری بود و خیلی اسمش سر زبونا بود بعد هر اتفاق بدی توی فامیل میوفتاد همه فکر میکردن تقصیر اونه ، اون خوابشو دیده یا حتی فکر میکردن تقصیر اونه که زودتر خوابشو ندیده و اینارو خبر نکرده انگار که طفلی وظیفه داره هر اتفاقی میوفته قبلش ببینه و به همه هشدار بده 😑

هربارم توی مهمونی حرفی میزد همه نگاه میکردن ببینن اگه یکم حرفش مثلا بد بود کلی می ریختن سرش که چرا اینجوری گفتی تو حرفت انرژی داره و … خیلی بیچاره بود 

مرسی دقیقا همینه خیلی از خوابهام درست در میاد. حتی یادمه قبل ازدواج تو خواب دیدم خونواده همسرم منو د ...

اره دختر خاله منم همین بود حتی مادر شوهر و پدرشوهرمم تو خوابش دیده بود بعد ازدواج وقتی ازش پرسیدم گفت دقیقا همین شکلی بودن خیلی خوبه رویای صادقه ببینی والا من همش خواب های مسخره و چرت 🤣

میگم اگه اینجوری هستی که خوابی رو میبینی و بعد اتفاق میوفته اصلاااا به روی خودت نیار و حتی به خانواد ...

مرسی که وقت گذاشتی و نوشتی...حتما حواسم هست دیگه از این ببعد

مرسی که وقت گذاشتی و نوشتی...حتما حواسم هست دیگه از این ببعد

خواهش میکنم عزیزم 🩷 فامیل ما خیلی اذیت شد ایشالا شما اینجوری نشی چون خیلیا جنبه ندارن برای بعضیاشون این مسئله ی رویای صادقه توقع ایجاد میکنه برای بیشتریشون یه حالت ترس ! !! ولی درکل همه اش دردسره