2777
2789
عنوان

کسی داروی اعصاب وروان توبارداری مصرف میکرده سالمن بچه هاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 61 پست
منم بعد دوز دوم واکسن کرونا تشنج کردم دوسال پیش خودم یهویی مصرف قرصمو قطع کردم یکماه خوب بودم بعد یم ...

منم فکر کنم از همین واکسنا بود  چون دوسال پیش اتفاقی بدون هیچ سابقه ای..

قطع داروی سرخود پس بیشتر ب ضررت بوده ن 

لوبل سبکتره یاکاربامازپین 

من روزی ۳ تاکاربامازپین ۲۰۰ میخورم توچقدر مصرف داری لوبل رو؟

انشاللله خداخودش کمکون کنه انشالله ک بی عوارضه نمیدونم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

منم بعد دوز دوم واکسن کرونا تشنج کردم دوسال پیش خودم یهویی مصرف قرصمو قطع کردم یکماه خوب بودم بعد یم ...

اگ دوس داشتی آیدی بده باهم حرف بزنیم منم هفته ۶ ام دقیقا

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اینجا با خانمی صحبت میکردم ایشون هم بچشون تازه بونیا اومده بود این مشکل رو داشت و کاربامازپین رو مصرف میکرد . خداروشکر بچش سالم بود

فقط ی نکته دیگه ماها حتما باید فولیک اسید ۵ بخوریم اینو دکترم بهم گفت

من اینجا با خانمی صحبت میکردم ایشون هم بچشون تازه بونیا اومده بود این مشکل رو داشت و کاربامازپین رو ...

خداروشکرر بچه روهم شیر میداد یا شیر خشک؟

چون توسایت دیدم نمیتونن شیر بدن داروهاسنگینه برای کبد نوزاد.

من فولیک اسید ۱ دارم الان چن شبه ۴ ۵ تا باهم میخودم

کدوم شهریاگ حمله بهت دست میده بنظرم برپیش دکتر قبلیت همون روال سابق رو پیش برو .خواب شب برای ما خیی ...

کرمان هستم.

وقتایی که خیلی عصبی و ناراحت هستم بیشتر تشنج میکنم.برام دعا کن دوست عزیز.التماس دعا

کاربری سال ۹۶ هستم.
کرمان هستم.وقتایی که خیلی عصبی و ناراحت هستم بیشتر تشنج میکنم.برام دعا کن دوست عزیز.التماس دعا

انشالله خوب شی  عزیزم  آروم کن خودتو هرطور هس 🥲💖

دارم دیوونه میشم انقدر فکرم درگیره روزی ۳ تاقرص کاربامازپین ۲۰۰ میخورم جمعا میشه ۶۰۰ دوز .از طرفی ا ...

منم شرایط تو رو دارم توبارداری....سخته درک میکنم ...ولی توسل وقران وذکر فقط کمکت میکنه .

ما سبز تر از تبرهایی که خورده ایم....ادامه می دهیم...کنکوری404 یه مامان.یه همسر ویه کنکوری که قراره تمام قد پای ارزوش بایسته وپابه پاشون رشد کنه ثمر شون ببینه...برای موفقیتم یه صلوات مهمونم کن دوست من💐ازحسین بن علی هر چه بخواهی بدهد...عزت وسلامتی در دنیا نصیبمان کن

منم شرایط تو رو دارم توبارداری....سخته درک میکنم ...ولی توسل وقران وذکر فقط کمکت میکنه .

بارداری الان هفته چندمته ؟

دقیقا خداخودش کمکمون میکنه

سلام ببخشید شما هم صرع داری؟

اره دارو رو کنار گذاشتم کم کم .صرع من تو بارداری تشدید میشه

ما سبز تر از تبرهایی که خورده ایم....ادامه می دهیم...کنکوری404 یه مامان.یه همسر ویه کنکوری که قراره تمام قد پای ارزوش بایسته وپابه پاشون رشد کنه ثمر شون ببینه...برای موفقیتم یه صلوات مهمونم کن دوست من💐ازحسین بن علی هر چه بخواهی بدهد...عزت وسلامتی در دنیا نصیبمان کن

اره دارو رو کنار گذاشتم کم کم .صرع من تو بارداری تشدید میشه

چجوری دارو رو قطع کردی؟دکترت قطع کرد؟

چندتا بچه داری؟تو بارداری هم دارو خوردی؟چی می‌خوری دارو؟

کاربری سال ۹۶ هستم.
چجوری دارو رو قطع کردی؟دکترت قطع کرد؟چندتا بچه داری؟تو بارداری هم دارو خوردی؟چی می‌خوری دارو؟

زیاااد دارو خوردم انواع داروی روان.دوتابچه .۶سال دارو مصرف کردم.قران وذکر وتنفس عمیق وکتاب خوندن خیلی کمکم کرد

زیاااد دارو خوردم انواع داروی روان.دوتابچه .۶سال دارو مصرف کردم.قران وذکر وتنفس عمیق وکتاب خوندن خیل ...

زمان بارداری هم دارو میخوردی؟بچه هات الان مشکلی ندارن؟

ینی خودت دارو قطع کردی دکتر قطع نکرد؟

کاربری سال ۹۶ هستم.
زمان بارداری هم دارو میخوردی؟بچه هات الان مشکلی ندارن؟ینی خودت دارو قطع کردی دکتر قطع نکرد؟

اره.نه خداروشکر.اره خسته شدم ازخواب الودگی ووابستگی