2777
2789
عنوان

کسی داروی اعصاب وروان توبارداری مصرف میکرده سالمن بچه هاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 61 پست
سلام عزیزم ببخشید چقدر بود دوز داروت لازم نیس الان ک باردارشدم برم پیش دکتر اعصاب وروانم؟ کم وزیاد ...

منم روزی ۳ تا می‌خوردم.بچم خداروشکر سالمه.الان ۸ سالشه.میخاستم دوباره اقدام کنم که متاسفانه دو ساله تشنج هام بیشتر شده و دکترمو عوض کردم اونم داروهامو عوض کرده.الان دیگه میترسم باردار بشم خیلی ناراحتم.،😥😥😥😥😥😥😥 ولی کارمازپین داروی قوی نیست خداروشکر.توی بارداری و شیردهی مشکلی نداره.تشنج ارثی دازید؟

کاربری سال ۹۶ هستم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم روزی ۳ تا می‌خوردم.بچم خداروشکر سالمه.الان ۸ سالشه.میخاستم دوباره اقدام کنم که متاسفانه دو ساله ...

خدارروشکر نمیدونی چقدر خیالم راحت شد 

اصلا نگران نبودی توبارداری؟توبارداری دکتر کم وزیاد نکرد داروهاتو ؟لازم نیس الان ک باردار شدم برم پیشش؟

اولین بار توبیمارستان ک بدنیا اومد تونستی ب بچه شیر بدی چون شنیدم واسه کبد وکلییه بچه سنگینه داروهاش اجازه نمیدن ..

پیش همون دکتر قبلی بروانشالله یکی دیگ میاری

من مننژیت گرفتم دوسال پیش یعنی عفونت مغز  بعد اون سردرد بودم نوارمغز دادم تشنج نشون میده اوایل روزی دوتا قرص بود دکترم گفت تغییری نکرده وضعیتت شد روزی ۳ تا 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

منم روزی ۳ تا می‌خوردم.بچم خداروشکر سالمه.الان ۸ سالشه.میخاستم دوباره اقدام کنم که متاسفانه دو ساله ...

ن اصلا سابقه تشنج نداریم

منوحمله هم نداشتم جز همون یبار مننژیت که بیهوش بودم ..

بعد اون حمله بهم دست نداده فقط تونوار مغزم نشون میده درواقع کنترل شده اس بادارو.. دکتر میگه صرع .

شما دلیلش چیه چرااینطوری شدی بچه ات بدنیااومد هیچ تفاوتی نداشت بابچه های دیگع مثلا آرومتر باشه یا؟ الان هوشش چطوره 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

خدارروشکر نمیدونی چقدر خیالم راحت شد اصلا نگران نبودی توبارداری؟توبارداری دکتر کم وزیاد نکرد داروهات ...

نگران که بودم ولی سپردم به خدا.تو هم توکل کن به خدا.اره بهش شیر میدادم دکتر گفت اشکالی نداره.کم و زیاد هم نکرد.

فقط تشنج نشون میده ینی حمله بهت دست نمیده؟

کاربری سال ۹۶ هستم.
ن اصلا سابقه تشنج نداریممنوحمله هم نداشتم جز همون یبار مننژیت که بیهوش بودم ..بعد اون حمله بهم دست ن ...

از من ارثی هستش.خداروهزار مرتبه شکر دخترم سالم و باهوشه

کاربری سال ۹۶ هستم.
نگران که بودم ولی سپردم به خدا.تو هم توکل کن به خدا.اره بهش شیر میدادم دکتر گفت اشکالی نداره.کم و زی ...

ای جانم شکر خدا بخدا خیلی آروم شدم .. هرشب باخدا حرف میزنم میگم اگه ب صلاحم نبود بهم نمیدادی الان توخودت بهترمیدونستی بهترین زمانش رو من ۶ ۷ سال خونه دار بودم تازه الان هفته ۶ بارداری ام .. اون موقع هانمیخاستم الان ک خواستم خدا خودش مراقب بچمه🥲

از من ارثی هستش.خداروهزار مرتبه شکر دخترم سالم و باهوشه

حمله داری یا فقط تونوار مغز نشون میده

خدارووشکر الاهی خوشبخت وعاقبت بخیر بشه

ای جانم شکر خدا بخدا خیلی آروم شدم .. هرشب باخدا حرف میزنم میگم اگه ب صلاحم نبود بهم نمیدادی الان تو ...

عزیزدلم انشالله همیشه سالم و شاد باشی هم خودت هم نی نی کوچولوت،،،

کاربری سال ۹۶ هستم.
ای جانم شکر خدا بخدا خیلی آروم شدم .. هرشب باخدا حرف میزنم میگم اگه ب صلاحم نبود بهم نمیدادی الان تو ...

اره عزیزدلم فقط و فقط توکلت به خدا باشه.انشالله هرچی خیر هست براتون پیش بیاد.انشالله نی نیت همیشه سالم باشه

کاربری سال ۹۶ هستم.
عزیزدلم انشالله همیشه سالم و شاد باشی هم خودت هم نی نی کوچولوت،،،

مرسی عزیزدلم 🥹

اره من حمله بهم دست میده

کدوم شهری

اگ حمله بهت دست میده بنظرم برپیش دکتر قبلیت همون روال سابق رو پیش برو  .خواب شب برای ما خیییلی مهمه شب زود بخاب گردو و پدوتیین مصرفتوببر بالا استخدوس هرشب دم کن بخور اسطوخودوس  درمان طب سنتی تشنج وصرعه . وآراامش اعصاب  وگرسنگی نکشیدن ..

بنظرخودت چ موقع هایی بوده حمله هات.. مثلا بیخوابی کشیدی یااعصابت ازجایی بهم ریخته بوده همونو رعایت کن خیلی مراقب خودت باش 

اره عزیزدلم فقط و فقط توکلت به خدا باشه.انشالله هرچی خیر هست براتون پیش بیاد.انشالله نی نیت همیشه سا ...

ممنوننن عزیزممم انشاالله حالت همیشه خوب باشه ب هیچ قرصی نیازنداشته باشی

منم بعد دوز دوم واکسن کرونا تشنج کردم دوسال پیش خودم یهویی مصرف قرصمو قطع کردم یکماه خوب بودم بعد یماه حملات شدیدی داشتم شده بود در روز من سه بار حمله داشتم

دکترم رو عوض کردم . الان خداروشکر یکسالی میشه دیگه حمله ندارم زیر نظر دکترم باردارم منم ۶ هفتمه 

من لوبل میخورم با یونیماید 

دکترم میگه اصلا نگران نباش این قرصا هیچ عوارضی ندارن

با توکل بر خدا

انشاء الله بچمون صحیح و سالم بغلمون بیاد