2777
2789
عنوان

به نظرتون کسی که ناخن نمیکاره بی کلاسه

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 71 پست
اصلا،کسی ک ول کنه ب امان طبیعت یکم یجوریه

نه من همیشه سوهان میکشم خیلی مرتب‌ن

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁                           آقایون🫃🏻توی تاپیکام شرکت نکنن

بی کلاس نیست نچراله‌ و طبق مد ۱۴۰۰ پیش میره👍👍

ایول😁

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁                           آقایون🫃🏻توی تاپیکام شرکت نکنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای انقدر بدم میاد از کاشت ناخن

منم از کاشت بدم میاد، برای عید و مناسبت ژلیش میکنم ناخنای خودمو

من سیاه قلم کار می‌کردم همیشه زیر ناخنام سیاه بود بعد یه بار یکی گفت چقدر کثیف وافعا ازش بدم اومد

اره خوب بعضی ها اطلاع ندارن وای ببخشید منظورم این بود که تمیز باشه مثلاً ادویه یا مثلاً اشغال نباشه زیر ناخونش  امیدوارم به خودت نگرفته باشی 🙃

نه ازنظرمن باکلاستره و اعتمادبنفسشم بیشترهگلوریا تو جوکر لاکم ندارهحدیثم ناخناش فککنم کوتاههبقیه رو ...

وای گلوریا🫠

ناخنام همیشه بی رنگه😂آخرین بار پارسال قبل از زایمان کاشت زدماتفاقا منم دوست دارم دوباره برم بکارمفک ...

من برای عید مژه کاشتم، ابروهامم لیفت کردم

راستش اونا هم سلیقه‌ی من نبودن

خودم ساده نیستما به خودم میرسم، ولی به نظرم آرایش شیک بهتره برای من

نه چه ربطی به کلاس داره من اصلا نمیکارم گاهی لاک دارم گاهی نه چیزی که احساس خوبی بهت میده انجام بده ...

وای دقیقاااا👌🏼👌🏼👌🏼

آره خیلی جلفی هر کی مژه هم نذاره بی لول هست بینی عمل نکنه هم ناقص العقله

😅😬

من آرایشگرم هر روز شاید ده نفر بهم میگن چرا ناخن نمی‌زنی..من اصلا دوست ندارم شاید عید تا عید فقط

منم همینطورم

منم از بس بهم گفتن انگار کاشته،دیگ بلند نمیشن،همش میشکنن😂😂ولی بی کلاسی نیس

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
نه عزیزم چه ربطی داره فقط تمیز و مرتب نگه دار زیرش کثیفی نداشته باشه خیلی هم خوشگل هست منم ناخوندبلن ...

من خیلی مراقب بهداشتم هستم، تمیز و مرتبن

راستش کار زیادی نمیکنم خودشون اینطورین😅

نه کسی که میکاره بی کلاسه نه کسی که نمیکارهبی کلاس اونیه که به کاشتن یا نکاشتن مردم بی کلاسی بگه. اگ ...

درسته، آره همیشه سوهان میکشم

خیلیم تمیز لاک میزنم

چند بار شده بقیه فکر کردن ناخنای خودم نیس