2777
2789
عنوان

به نظرتون کسی که ناخن نمیکاره بی کلاسه

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 71 پست
من برای عید مژه کاشتم، ابروهامم لیفت کردمراستش اونا هم سلیقه‌ی من نبودنخودم ساده نیستما به خودم میرس ...

منم احتمالا عید برم لیفت و کاشت و اینا 

کاشت رو دوست دارم تا یه مدت ادامه بدم

لیفت هم بستگی داره چقدر بهم بیاد

ابروی لیفت شده شدیدا دوست دارم،تقریبا هر روز دارم از ژل ابرو استفاده میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باکلاسی در سادگیه . الان دیگه سادگی و نچرال مده

موافقم

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁                           آقایون🫃🏻توی تاپیکام شرکت نکنن

چون تجربه بهم ثابت کرده بعضیا از عمد چنین سوالاتی میپرسن تا حس همدردی بگیرن

چه اشکالی داره؟ دوس دارم راجبش صحبت کنم

هر کاربر میتونه روزی تا ۶ تا تاپیک بزنه و راجب چیزایی که دوس داره حرف بزنه

اگه اذیت میشی نیا توی تاپیک

قرن ۲۱ هستیم😊

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁                           آقایون🫃🏻توی تاپیکام شرکت نکنن

نه خیلیم شیکه 😐دنیا رو به نچرال بودن داره میره عزیزم منم مث تو میکنم ناخنامو تقویت کننده ناخن بخر ت ...

درسته عزیزم، ممنون که در کمال فرهنگ نظرتو بیان میکنی😅

منم از بس بهم گفتن انگار کاشته،دیگ بلند نمیشن،همش میشکنن😂😂ولی بی کلاسی نیس

ای بابا😂

منم احتمالا عید برم لیفت و کاشت و اینا کاشت رو دوست دارم تا یه مدت ادامه بدملیفت هم بستگی داره چقدر ...

آره به نظرم اگه دوس داری حتما یه بار امتحان کن بعد اگه خوشت اومد ادامه بده، ایشالا بهت خیلی بیاد🥰

من که همیشه کوتاه از بچگی عادت داشتم 😂 فقط سوهان میکشم برای مرتب موندنش

آره هر کس باید هر طور دوس داره رفتار کنه

دقیقا

چرا وقتی تاپیکی رو دوس ندارین توش شرکت میکنین؟