2777
2789
عنوان

بایدها و نباید های رابطه

497 بازدید | 68 پست

دخترایی ک تو رابطه هستید ،بایدها و نباید های یه رابطه خوب چیه؟

چکارکنم که براش لوند و دوس داشتنی باشم در عین پانزاشتن رو خط قرمزا؟

ک حسابی تو دلش بریم

آقایونم نظر بدن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین عزیزم آقایون نیاز به فقط حرف زدن ندارن

نیاز ندارن هی بگی عاشقتم فلان 

نیاز دارن درکشون کنی 

کنارشون باشی

اما لوسش نکن 

هیچوقت تو دعوا ها فحش نده نزار اونم یاد بگیره بزار یسری خط و مرز ها باشه بینتون 

بد خانوادت به هیچ وجه نگو که بعد چندسال دیکته میکنه تو مغزش قشنگ

و صد خودتو نزار تو رابطه مثل کتابی که تموم میشه براش دیگه جذابیتی نداری براش❤️

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
چیزی که واقعیته اینه اول باید بیاد خواستگاری تو چارچوب خانواده وگرنه بعدا ضربه میخوری

دقیقا 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
تا جایی که خودت احساس رضایت و حاله خوب و خوشحالی داری مرزات تا همون جا باشهمثل من نباش من همه چیمو ب ...

با این موافقم تا جایی راه بیا که خودت خوشحال باشی اونو بیخیال شادی خودت اولویت باشه برات اینجوری خط قرمزاتم میفهمه نمیشه راحت بشکنه اگه لایقت باشه میمونه و رابطه رو میسازه اگه نه بزار بره دنبال امثال خودش