2777
2789
عنوان

بایدها و نباید های رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 69 پست
من ک نمیتونم بهش بگم بیا منو بگیرفعلا در حد شناخته

بله ولی تعارف نداریم میتونید با رفتارتون بگید که اهل اتلاف وقت نیستید

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ک نمیتونم بهش بگم بیا منو بگیرفعلا در حد شناخته

باید اول خانواده ها مطلع بشن 

من از روانشناس پرسیدم رابطه بعد دوماه که از خاستگاری پسر حرف نزنع سرکاریه

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
تحت هیچ شرایطی؟چون تازه اوکی شدیم یکم تو بعضی مسائل ب مشکل میخوریم مجبوریم درموردش بحث کنیم

نکن غر مردا رو زده میکنه

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

ببین اینو بهت قول میدم داشته باشی صد هیچ جلویی هیچوقت محبتتو از حد نگذرون حتی اگ پسره عاشقت باشه، هر چقدم احساسی هستی بروزش زیاد نده جوری نشون ندی ک آره اگ نباشه میمیری و این داستانا..خودتو یه دختر مستقل نشون بده نه دختری ک تمام فکر و ذکرش اونه که فک کنه بهش نیاز داری..بزار همیشه ده بار اون اول پیام بده یبار تو..اگه از دلتنگی مُردی بزار اون اول درخواست دیدنتو بکنه اینا خیلی تاثیر داره فک نکنی حالا با محبت کردن بیش از حدت اون بیشتر عاشقت میشه و اگ محبت نکنی یا پیام ندی میره اصلا نگران نباش 

اینجانشد‌اون‌دنیا‌باشه‌قرارِ‌منو‌تو... :)❤️‍🩹
تا جایی که خودت احساس رضایت و حاله خوب و خوشحالی داری مرزات تا همون جا باشهمثل من نباش من همه چیمو ب ...

مرسی عزیزم حتما

حالا امروز باخودم فک میکردم شاید بهتر باشه یکم فراتر برم 

همش ک نمیشه تازه شروع شده رابطم

وای دختر نترس نمیره 

من اول رابطمون اینقد بی محلی میکردم اصلا یجورایی آدم حسابش نمیکردم خودشم همیشه میگفت ولی مث سگ دنبالم بود تا وقتی دید عاشقش شدم گذاشت رفت😂🥲

اینجانشد‌اون‌دنیا‌باشه‌قرارِ‌منو‌تو... :)❤️‍🩹
ببین اینو بهت قول میدم داشته باشی صد هیچ جلویی هیچوقت محبتتو از حد نگذرون حتی اگ پسره عاشقت باشه، هر ...

من بات موافقم اوایلی که با شوهرم وارد رابطه شدیم کامل مشخص بود که من از شوهرم عاشق ترم یعنی باهم دوست بودیم من محبت زیادی نمیکردم اما همسرم باهوش بود و متوجه میشد که قبل این که اون عاشقم بشه من عاشقش بودم .سه سال پیش بم گف بنظرم تو از من عاشق تر هستی . من ناراحت و نگران شدم . برای همین سعی کردم خیلی خودمو تابلو نکنم بش محبت میگردم اما به اندازه هر بار بم میگف دوستت دارم منم میگفتم دوستت دارم و زیاد پیگیرش نبودم که زنگ و قرار و این چیزا خلاصه سه سالی گذشت و ما عقد کردیم چند روز پیش شوهرم گف من نسبت به تو عاشق ترم حس میکنم من بیشتر دوستت دارم! بعد از سه سال کلا ورق برگشت . قربونش بشم.

درکل به مردا نباید خیلی چسبید