2777
2789

من سه سال وقتم رو هدر کردم چون از هیستروسکوپی می ترسیدم! به امید اینکه باردار شم!

دو ماه پیش با هیسترو خارجش کردن هیچی نفهمیدم!

وقتت رو هدر نکن و هر چه زودتر برش دار

من سه سال وقتم رو هدر کردم چون از هیستروسکوپی می ترسیدم! به امید اینکه باردار شم!دو ماه پیش با هیستر ...

عزیز دلم یه متخصص زنان بهم گفت چون تا به حال باردار نشدی و سنت کمه پولیپ رو جراحی یا کورتاژ نمی‌کنیم چون ممکنه خدایی نکرده چسبندگی رحم بگیری و دیگه باردار نشی🥺 ۲۱ سالمه و از این بابت خیلی نگرانم

شما بعد از برداشتن پولیپ موفق به بارداری شدید؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من سه سال وقتم رو هدر کردم چون از هیستروسکوپی می ترسیدم! به امید اینکه باردار شم!دو ماه پیش با هیستر ...

اصلا نگران دردش نیستم فقط میخوام از شرش خلاص بشم و باردار بشم.. اگه مادرشوهرم بفهمه پولیپ دارم بهم انگ نازا بودن میزنه😭😭😭😭😭😭

عزیز دلم یه متخصص زنان بهم گفت چون تا به حال باردار نشدی و سنت کمه پولیپ رو جراحی یا کورتاژ نمی‌کنیم ...

اون دکتر خیلی بی سواد بوده چنین حرفی زده

با هیستروسکوپی و دوربین فقط خود پولیپ رو خارج می کنن و به هیچ جای دیگه رحم دست نمیزنن

مال منم یک سانت بود . دکترا میگفتن اگر به فرض محال با پولیپ باردار شی احتمال سقط هم میره بالا

من دو ماهه عمل کردم.از ماه دیگه اقدام می کنم

اون دکتر خیلی بی سواد بوده چنین حرفی زدهبا هیستروسکوپی و دوربین فقط خود پولیپ رو خارج می کنن و به هی ...

برای منم حدود ۱ سانته‌. 8 میلی متره.

توکل به خدا شاید ماه دیگه عمل کنم🥲

عزیزم شما چندسالتونه؟ هزینه‌ش چقدر شد؟ دوره نقاهتش چند وقته؟ 

ببخشید که سوالام زیاد شد