2777
2789
عنوان

بایدها و نباید های رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 69 پست
غر نزندرکش کنبهش احترام بذار و احترام بخواهخط قرمزاتو بهش بگو خیلی جدی اگه چیزیو دوست نداری محترمانه ...

درمورد خط قرمزا بهتره تا چ حد باشه

من خودم رابطه جنسی قبل ازدواج دوس ندارم 

نظر شما چیه؟تا چه حد باشه نیازه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این که آخرش گریه دار شد 😪لایقت نبوده🤭

تو نمیدونی چقد دوسم داشت چقد محبتم میکرد بیس چاری تو پیویم میخوابید بهم میگفت تو آدم باش میپرستمت😅 حالا ک من آدم شدم ول کرد رفت.. 

اینجانشد‌اون‌دنیا‌باشه‌قرارِ‌منو‌تو... :)❤️‍🩹
درمورد خط قرمزا بهتره تا چ حد باشهمن خودم رابطه جنسی قبل ازدواج دوس ندارم نظر شما چیه؟تا چه حد باشه ...

من ک کلا قفل بود ی سری چیزا برام

ببین خط قرمزا ماله تو هستن

من نمیتونم بهت بگم در چ خد 

رابطه ک کلا برا من منتفی بود

س ک س چت کلا برام قابل هضم نبود

صحبتای جنسی هم همینطور

من بات موافقم اوایلی که با شوهرم وارد رابطه شدیم کامل مشخص بود که من از شوهرم عاشق ترم یعنی باهم دوس ...

آره بابا این حرفایی ک زدم همش از رو تجربه بود هم تجربه خودم هم رفیقام و آدمای دورم.. کلا تو رابطه مردا نباید بفهمن دختر عاشق تره

اینجانشد‌اون‌دنیا‌باشه‌قرارِ‌منو‌تو... :)❤️‍🩹
یکم یادم بده بلد نیستمم😂

ببین مثلا چند روز باهاش خیلیییی خوب باش بگو و بخند طوری ک خوشش بیاد بعد از چند روز یهو برو تو خودت 😂 طوری ک طرف بره تو فکر ک مگ چیکار کردم ک رفته تو خودش و اینااا