2777
2789
عنوان

اسمای جلفی که شنیدین رو بگین🤗😂

| مشاهده متن کامل بحث + 9981 بازدید | 309 پست
آرتیمانمثلا مامانش بگه آرتیمان جانوای اگر نشنوه دوباره بخواد بگه...😵‍💫

بنظرم بگه هوی بچه با توام راحتتره😂😂😂

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

مرسی که اسمای اصیل ایرانی رو با خاک یکسان کردید هموطنان تاریخ دان 

از شما تشکر فراوان اسی جان بابت تاپیک‌ پر معنات برای تمسخر اسم دیگران😄😄😄

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گیسو یعنی مو سوگند یعنی قسم رها یعنی آزاد

اینا به نظرم جالب نیستند

لطفا با تاپیک های سرکاری مخ مارو کارنگیرین،           نی نی سایتم خراب شد مجبور. شدم دوباره عضو بشم. کاربر جدید نیستم.
نوریکی از اقوام بهم گفت یادم نوره میوفتماما حقیقت این هست که نور روشنی بخش هست و دخترم هم روشنی بخش ...

خیلی قشنگه اسمش

ولی عشق هنوز وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد

اسم دختر من نفس...تو خیابون صداش زدم یه خانومه گفت واقعا اسمش نفسه؟یا داری قربون صدقش میری؟ یه خانوم جلسه هم بهم گفت اسمشو عوض کن تو آیندش تاثیر میزاره... بنظرتون درسته؟اسمش چجوره؟

برای خونه دار شدن مامانم و سلامتیش یه صلوات میفرستی؟ مامانم و دخترم تمام زندگیم هستن خدایا برام حفظشون کن❤