2777
2789
عنوان

اسمای جلفی که شنیدین رو بگین🤗😂

| مشاهده متن کامل بحث + 9982 بازدید | 309 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره اصن اریو‌برزن خیلی اصیله همینطور آریا مهر والا هرفیلم ترکی‌میداد مردم از فردا اون اسمو میذارن

درسته اسامی تاریخی مملکتمون هست اما نمیشه آریو برزن خیلی سنگین اسمش مثل خیلی از اسم های ایرانی و مذهبی مون 

سوشیانت اسمه مگه😐شوسیانس؟؟ یزیدا چه اسمایی میزارن من نمیتونم تلفظ کنم حتی

سوشیانت اسمه

خیلی هم بدآواست ولی اسم با معنی و ایرانی هستش

خیلی بد تو دهن میچرخه اسم یکی از بچه های فامیلهای ماست جون همه در میره تا صداش میکنن

مادر بزرگش هم سوشی صداش میکنه

شاهان پارمیدا

شاهان خوبه من تازگیا شنیدم کیاشاه و آریوشاه

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

آرتیمان

مثلا مامانش بگه آرتیمان جان

وای اگر نشنوه دوباره بخواد بگه...😵‍💫

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

اسم هایی که جلوه طبیعی دارن مثل دریا و بهار و باران برام خیلی جذابناسم دختر من نور هست

اسم دخترت خیلی قشنگه( هم اسم دختر شاهزاده اس)

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.
آرشاویر

اه مامان منم گیر داده بود ک خیلی قشنگه ولی من حس خوبی نگرفتم طولانیه اسمش

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1