2777
2789
عنوان

گیر یه خانواده روانی افتادم

125 بازدید | 14 پست

با کوچیک ترین چیزا کتک میزنن میکبونت تو در.با کمربند کتکت میزنن.با گوشی میکولن تو صورتت وسیله پرت میکنن و..‌ کلاس نهمم ۱۶ سالمه چه غلطی کنم؟دانسگاه سه سال دیگس بخام فرار کنم از این ورم میگن اگه رشته خوبی نری(فقط تجربی.اونم یا دارو یا دندان وگرنه اصلا نمیزارن برم دانشگاه)از این ورم در امدی ندارم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میخاستم بگم خانواده منم بداخلاقن

بعد خوندن نوشته هات دیدم فرشته ان:/

خودت نوشتی دیگه 

راه دیگه ای جز درس خوندن نداری 

فقط بخون تا فرار کنی

کاربری دست خودم و خواهرمه♡اگه چیز بی ربط دیدین ماجراجویی نکنین    

هرکار میکنی فقط برای فرار عروس نشو ک‌گیر یکی بد تر بیقنی‌من خیلی شرایطتت‌رو درک میکنم.ب غنوان کسی‌ک شرایط توزو داشتع و اللن ده سال از تو بزرگ تره و روزای توزو کذرونذه: 

درست رو واقعا بخون‌

حتما دانشگاه برو پشت کنکور نمون.

هر رشتع ای شده.

سرکش باش ب حرفشون نکنی بمونی ۳ سال پشت کنکور.

و هر طوری شده یددرامدی برای خودت درست کن.حتی کوچیک.خاستکاری ک تو ذانشگاه بری برات ب بعد میاد الان نمیاد.تورو قران بحرفم بکن.

ازدواج قطعا نه ولی درس و اصلا علاقه ندارم همش با تقلب...

ببین عزیزم منم مثل تو بودم.همونو بخون دست پا شکسته.کاش میشد برات بشینم نعریف کنم ظلم‌هایی‌ک‌در حقم شد.حیف.... 

تو بخون با تقلب بخون

ببین عزیزم منم مثل تو بودم.همونو بخون دست پا شکسته.کاش میشد برات بشینم نعریف کنم ظلم‌هایی‌ک‌در حقم ش ...

تا کی تقلب دبیرستانم تقلب کردم بعدش چی😭😭اگه نرم رشته تجربی نمیزارن برم دانشگاه

بابا درس و ول کن هیچی توش نیست. دندونپزشکی و اینا هم الکی نیست که همه بتونن قبول شن. عزیزم من لیسانس ...

من اصلا علاقه ندارم متن و خوندین؟اگه نرم این رشته ها ننیزارن برم دانشگاه از این ورم عذابم میدن

من اصلا علاقه ندارم متن و خوندین؟اگه نرم این رشته ها ننیزارن برم دانشگاه از این ورم عذابم میدن

اره خوندم عزیزم. الان همه یا آنلاین شاپ تو اینستا دارن یا ارایشگرن یا ناخن کار. من خودم تو کارخونه کار میکردم یه مدت. کلا ۹ تومن حقوق میدادن همشم باید سگ دو میزدم. ولی کارای اینترنتی یا ارایشگری پولش بیشتره. دارو و دندون قبول شدنش خیلی سخته. نباید تحت فشار بذارنت. واقعا نمیدونم پدر مادرا چه فکری میکنن