2777
2789
عنوان

عمه‌ام رفته مثل النگوهای من گرفته 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2790 بازدید | 123 پست

مبارکت باشه قشنگه از این بعد پولتو خرج نکن همونجور طلا بخر برا سرمایه‌گذاری 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا اینجوری فکر میکنی ؟

ببخشید قصد توهین ندارم

ولی اینجا خیلی خانما فکر میکنن رفتار بقیه بر مدار

اونها میچرخه، بقیه در رقابت و نزاع باهاشون هستن..

دیده خوشش اومده رفته خریده..

من از نوع فکری ک کردی فقط میتونم بگم

یکم روی خودت کار کن

اینهمه بدبینی زندگی خودتو فقژ خراب میکنه

💕

دونه ای 37

اهااا 

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

بدون اجرت گرفتی؟ خیلی ارزون شده ها مطمعنی گرمشو؟

نه ارزون که نشد، کارت کشید قلبم وایساد  😅

صد و خرده‌ای شد بعد یادمه گفت اجرتش ۱۲درصد هست، نمیدونم این ۱۲ به قبل خرید مربوط میشه یا بعدش، حقیقتش با مامانم رفتم مطمئنم از خریدم تنها نبودم ولی این طوری بود که، بین ۱۸-۱۹ گرم یه کم این ور اون ور تر، دونه ای هم بین ۳۶/۳۷ در کل صد و خرده ای

من موقعی خریدم که طلا زیر ۵ تومن بود، میخوای فاکتور بفرستم؟😅

نهههه منم از ۴ و ۲۰۰ خریدم ۵۸ تومن بخدا

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره