2777
2789

گرفت خوابیدانگار ن انگار دعوتکردیم

توروخدا ی خانوم بانجربه بگه من چیکارکنم تاپیک قبلیم کفتم دعوامون سرچی بوده یعنی من هرچی میبینم ن اعتراض کنم ن خرفی؟! دگ برام مهم نباش پولشوازدست میده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حوصله ندارم تاپیک قبلتو بخونم ولی با جمله اولت به احتمال ۹۹٪ اول زندگیته. در غیر این صورت الان توام راحت خوابیده بودی و جر دادن رو به فردا موکول میکردی نه اینکه بشینی حرص بخوری

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖

عزیزم اینجور شرایط خودتو بزنی به بیخیالی تو غصه بخوری اون بخوابه حل میشه؟ توام بفکر سلامتی خودت باش بخودت برس باور کن خودش درست میشه هر چقد حساستر اونقد گندتر میشه🙃🌹

چیشده اینجا بگو

تهه کارت همسرم یخرده پول بود در حد یک تومن ک قراربود بایخردش برای پدرش کادوتولد بگیریم بعدمادرش زنگ زده خونتون مرغ هس شوهرم گفت ن نادرش گفت برامون مرغ بخر منم سر همین دعوام شد

عزیزم اینجور شرایط خودتو بزنی به بیخیالی تو غصه بخوری اون بخوابه حل میشه؟ توام بفکر سلامتی خودت باش ...

خوابم نمیبره چ منم؟ بهدا دارم دق میکنم ازناراحتی بخدا من بدجنس نیستم فقط پول براخودمونم کمه

خوابم نمیبره چ منم؟ بهدا دارم دق میکنم ازناراحتی بخدا من بدجنس نیستم فقط پول براخودمونم کمه

درک میکنم چی میگی کم کم شرو کن بگو فلان چیز ندارم واجبه بخر مجبور میشه بفکر بیوفته 🌹