2777
2789
عنوان

بچم سرسفره مارو اذیت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 61 پست
اره زیادی باهوشه، من خیلی مشکل ندارم، باباش خیلی عصبی میشه اخرش داد و بیداد میکنه ول میکنه میره، بچه ...

ای بابا 

حتما فشارهای زیادی روی همسرتون 

سعی کنید شرایط رو طوری مدیریت کنید که ن بچه اذیت شه ن همسرتون

دقیقا ۴ ساله همین وضعیت منه تازه ۲ تا هم هستن بخدا سرپا غذا میخوریم یعنی سالاد میذارم وسط انقدر دست ...

واااای دلم خواست😍🫠

الهی بگردم

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین حتی یه دونه❤️ دعای شما خیلی گیراست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم این رفتارها طبیعه تو بچه ها غذاشو جدا بده سیرش کن جلوش اسباب بازی و تلویزیون روشن کن بزار سرگر ...

اصلا گرسنه هم نیست خیلی وقتا، براش خیلی جذابه سفره و غذاها، با همچچچچی کار داره خیلی زرنگه، تنها راهش فکر کنم اینه خوابید بعد ما غذا بخوریم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
خودش متوجه نیست باباش به خاطر کارای اون داره عصبانی میشه؟

چرا میدونه اما اینقدر براش جذابه فضولی کردن تو همه ی کارا انگار نمیتونه جلوی خودشو بگیرره

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
اره زیادی باهوشه، من خیلی مشکل ندارم، باباش خیلی عصبی میشه اخرش داد و بیداد میکنه ول میکنه میره، بچه ...

چه جالب☺️👌🏻

از بچه چ انتظاری داره همسرتون؟که داد و بیداد می‌کنه ،

میخاد بچه بشینه روبه روش درباره ی فلسفه حرف بزنه؟

ببین واسه خودت میگم هرکاری می‌کنی بکنا اما تورو به روح امواتت نذار بچت در آینده بشه یه بی اعتماد بنفس بدبخت ک همش داد بیداد میکردن کنارش☺️☺️☺️☺️

هنرمندتونم:)
اصلا گرسنه هم نیست خیلی وقتا، براش خیلی جذابه سفره و غذاها، با همچچچچی کار داره خیلی زرنگه، تنها راه ...

اره بچه بازی کن باهاش ازصبح نزار قبل اینکه پدرش بیاد بیداره خوب خسته بشه سیرش میخوابه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

رفتاراش طبیعیه

خدا را شکر کن به خاطر اینکه حرف میزنه، باهوشه، زرنگ و فعاله، دوران این کاراش کوتاهه زود میگذره و میشه یه خاطره شیرین واستون

من دخترم دو سال و نیمه هست، حرف نمیزنه، در حد چند تا کلمه بیشتر نمیگه، حرفم گوش نمیده، غذا بذارم جلوش از این ظرف میریزه تو اون ظرف یا میریزه رو زمین دست میکشه پخش همه فرش میکنه، خودش بخواد بخوره همش میریزه، خیلی شیطونه، جرات ندارم آب بریزم بخورم، لیوان آب واسه اونه که گلهای قالی و میزو صندلی‌ها را آب بده🤭🤭

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
بچه ۲ ساله چ جوری اینارو میگه

دوسال و 4ماهشه 

تا 22ماهگی چند تا کلمه میوفت 

دیگه کم کم حرف زد الان خیلی کامل حرف میزنه

چه جالب☺️👌🏻از بچه چ انتظاری داره همسرتون؟که داد و بیداد می‌کنه ،میخاد بچه بشینه روبه روش درباره ی ...

من اصلا فکر میکنم تاپیک رو اشتباه زدم خودم میدونم بچه کوچیکترین ایرادی نداره، اگه رفتار نامناسبی هم داره از کم. کاری خودمونه، من از دست همسرم خستم 

همه جوره منو عذاب داده 

واقعا تو همین لحظه آرزوی مرگشو دارم 

خدا حفظش کنه عزیزم

ممنونم عزیزم