2777
2789
عنوان

بچم سرسفره مارو اذیت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 61 پست
همین کارو میکنیم، استرسی میشه تند تند میگه باشه الان گوش میدم صبرررکن آهااا، خوبه؟ خوبه؟ باز انجام م ...

آروم بهش بگو

بخدا دیشب سر بچه هام داد زدم حالم به شدت بد بود پشیمون شدم کاش خدا صبری بهم بده که داد نزنم بهشون یا بخام بزنمشون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تنها راه حل فکر کنم همینه، خیلی شیطون نیست؟؟؟

کاملا طبیعیه عزیزم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

همه ی بچه ها اینجورین عزیزم کنجکاون و دوس دارن مستقل باشن

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
اره زیادی باهوشه، من خیلی مشکل ندارم، باباش خیلی عصبی میشه اخرش داد و بیداد میکنه ول میکنه میره، بچه ...

خودش متوجه نیست باباش به خاطر کارای اون داره عصبانی میشه؟

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

عزیزم این رفتارها طبیعه تو بچه ها غذاشو جدا بده سیرش کن جلوش اسباب بازی و تلویزیون روشن کن بزار سرگرم بشه  بعد خودتون بشینید بخورید

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

دقیقا ۴ ساله همین وضعیت منه تازه ۲ تا هم هستن بخدا سرپا غذا میخوریم یعنی سالاد میذارم وسط انقدر دست ...

من بازم کنار میام، باباش خیلی عصبی میشه، داد میزنه، همشم میگه تو این بچه رو آزاد گذاشتی، بی تربیت شده، جدیدا دیگه دوست ندارم همسر سر سفره باشه، همش استرس دارم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤