2777
2789

من نامزدم ازش هر چی بخام میگیره 

ولی تصمیم گرفتم برم خیاطی یاد بگیرم یه هنری چیزی ولی اگه شما بودید این کارو میکردید با اینکه نامزدتون هرچی لازم داشته باشید براتون میگیره؟؟؟؟

و زمانی که ما سرشار از ذوق و امید برای پرواز بودیم،بال های ما را شکستند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین صد در صد زن باید خودش درامد داشته باشه. تو همین سایت بعضیا نوشتن شوهرمون ۶ ماهه یه هزار تومن هم پول نداده😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️ ولی درامد زن واسه خودشه در صورت صلاحدید خودش خرج زندگیش میکنه

همین حرفا که میگن زن باید مستقل باشه و...این کارا مردو بی مسئولیت میکنهمرد باید خرج کنه

وای آره راس میگی

لایک داری

و زمانی که ما سرشار از ذوق و امید برای پرواز بودیم،بال های ما را شکستند

درامد داشته باش درامد داشتن خیلی خوبه ، خیاطی هم خوبه اگه بدونی جایی هستی که مشتری هست

در نهایت مرد هزینه ها رو میده ولی این که خودت پول داشته باشی پس انداز کنی سرمایه گذاری کنی ، کمک خرج باشی یا تو خریدهای کلان و مهم زندگی سهم داشته باشی کار قشنگیه

برای اینده هم خوبه ادم خبر نداره از روزگار ، منظورم خدای نکرده به طلاق و مرگ و میر نیست ، یه وقت میبینی مسائلی پیش میاد 

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم