2777
2789
عنوان

همش نگران معطل شدنم

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 25 پست
دقیقا منم همینطورم..گاهی تو صف عابر بانک اینقد هول میشم که کارمو نصفه رها میکنم بقیه که انجام دادن د ...

اینجوری فقط به خودمون بی احترامی میکنیم. کاش میشد تغییر کنیم یکم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دارم خودمو عادت میدم مثلا امروز یه خرده بیشتر سر خود پرداز معطل کردم با آرامش بیشتری انجام دادم و ...

من یه سری انقدر غرق کارام شدم عصن یادم رفت کسی پشت سرمه. ولی تازگیا خیلی حساس و استرسم بیشتر شده

۲۶

عه هم سنیم 

من متاهلم یه پسر هم دارم ولی هیچ وقت استرس نمیگیرم همه کارامم آروم انجام میدم بعضی وقتا تند تند 

بیرون هم ک میرم راه خودمو میرم اگه بخوام از بغل کسی هم رد شم و جلوم ایستاده باشه میگم عذر میخوام برین کنار تا رد شم تو مغازه هم از ویترین نگا میکنم بپسندم میرم داخل میگم بده نگا کنم از هر لحاظ بخوام نخرم میذارم اونجا تشکر میکنم میام بیرون 

ولی خجالت نمیکشم البته تو مجردی که زیاد بیرون نرفته بودم خیلی وضعم بد بود عین اسکلا ولی بعد ازدواج خوب شدم

قبل هر کاری تفکر، تفکر، بازهم تفکر
عه هم سنیم من متاهلم یه پسر هم دارم ولی هیچ وقت استرس نمیگیرم همه کارامم آروم انجام میدم بعضی وقتا ت ...

منم یه مدته بعد از دانشگام که خونه ام همش برا همین بیرون رفتنی استرس میگیرم. کلا همش ذهنیتم منفیه. کلا کارامم اروم انجام میدم همش نگران اینم نفر پشت سرم معطل نشه

منم یه مدته بعد از دانشگام که خونه ام همش برا همین بیرون رفتنی استرس میگیرم. کلا همش ذهنیتم منفیه. ک ...

نه عزیز دلم چرا همچین فکری میکنی خدا بهشون زبون داده دیر کنی بهت میگن خانوم زود باش

قبل هر کاری تفکر، تفکر، بازهم تفکر